Πετρούνιας, Τεντόγλου: Η μεγάλη ώρα των Ελλήνων με στόχο τα μετάλλια

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει δύο μετάλλια θα έχει η Ελλάδα με τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους και τον Μίλτο Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος.

Δύο μετάλλια θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει η Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας με τους Μίλτο Τεντόγλου και Λευτέρη Πετρούνια. Οι δύο Έλληνες θα αγωνιστούν στον τελικό του άλμα εις μήκους (2/8, 04:00) και των κρίκων (2/8, 11:00) αντίστοιχα, με στόχο να βρεθούν στο βάθρο και να χαρίσουν στην Ελλάδα δύο ακόμα μετάλλια.

Ο Πετρούνιας θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ενώ ο ίδιος έστειλε σαφές μήνυμα ζητώντας την υποστήριξη των Ελλήνων από την τηλεόραση. Ο Κινέζος Λιου Γιανγκ είναι αυτός που θα προσπαθήσει να τον εμποδίσει να πετύχει το back-to-back σε χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά είναι πολύ δύσκολο να νικήσει τον σαφώς ανώτερό του, Πετρούνια.Από την άλλη, την ευκαιρία να βρεθεί στο βάθρο και να πανηγυρίσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα έχει και ο Μίλτος Τεντόγλου που αγωνίζεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/8, 04:00) στον τελικό του μήκους στον πρώτο χρονικά ματς των Ελλήνων της μέρας.

Ο Τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό με την πρώτη προσπάθειά του στα 8.22 ενώ το φετινό του ατομικό ρεκόρ είναι στα 8.60. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Τεντόγλου στον τελικό θα είναι ο Ετσεβαρία, ο αθλητής από την Βενεζουέλα που με άλμα στα 8.50 πέρασε και αυτός στον τελικό με την πρώτη προσπάθειά του.

Ο Τεντόγλου ωστόσο, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως το 8.50 του αθλητή από την Βενεζουέλα είναι μία επίδοση που μπορεί να πιάσει και ο ίδιος δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και σε αυτά που μπορεί να καταφέρει στον τελικό.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ