Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝίκη για να κλειδώσει την παραμονή

Νίκη για να κλειδώσει την παραμονή

Αίας  Γαστούνης

Αποφασισμένοι πηγαίνουν στο Ληξούρι οι «κόκκινοι»

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Ο σαββατιάτικος αγώνας στο Ληξούρι με τον Παλληξουριακό στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, βρίσκεται στο επίκεντρο στις τάξεις του Αίαντα Γαστούνης. Οι «κόκκινοι» που μετά τη νίκη κόντρα στη Θύελλα Πατρών  την περασμένη Τρίτη βρίσκονται κοντά στην παραμονή, στοχεύουν σε μια ακόμα επιτυχία αύριο Σάββατο κλειδώνοντας έτσι την παραμονή. Η αναμέτρηση ασφαλώς και δεν θα είναι εύκολη απέναντι στους νησιώτες που θα παραταχθούν  χωρίς ιδιαίτερο άγχος, αλλά στον Αίαντα είναι ξεκάθαροι στοχεύοντας στη νίκη.

Κανονικά ο Βλαχόπουλος

Οι «κόκκινοι» υπό τις οδηγίες του τεχνικού Θοδωρή Ανδριόπουλου γυμνάζονται σε καθημερινή βάση, ενώ μια τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή. Σε ότι έχει να κάνει με τον Κώστα Βλαχόπουλο αν και αντιμετώπισε  ένα πρόβλημα τραυματισμού, θεωρείται σίγουρο πως θα βρίσκεται στην αποστολή με το μοναδικό πρόβλημα να ακούει στο όνομα Άγγελος Μπαρδούσης. Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, μια – δυο θέσεις είναι ανοιχτές, με τον βασικό κορμό να μην πειράζεται ιδιαίτερα.

ΠΑΟ  Βάρδας

Περιμένει τα αποτελέσματα

Κανονικά προπόνηση περιλαμβάνει για σήμερα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Βάρδας, με τους «πράσινους» της Βουπρασίας να βρίσκονται στο ακουστικό αναμένοντας τα αποτελέσματα της αυριανής προτελευταίας αγωνιστικής.  Όπως είναι λογικό  στη Βάρδα ευελπιστούν σε ευνοϊκά αποτελέσματα, γεγονός που θα κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο  της παραμονής την προσεχή Τετάρτη στη Ναύπακτο. Για Σαββατοκύριακο τώρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό, ενώ για το παιχνίδι κόντρα στο Ναυπακτιακό Αστέρα δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Περικλής Πολίτης και οι τραυματίες Μωραϊτης και Σταθόπουλος.

Πάνος Ηλιόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ