Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕλλάδα - Λιθουανία 0-0: Έλειψε το γκολ από την ορεξάτη Εθνική στην...

Ελλάδα – Λιθουανία 0-0: Έλειψε το γκολ από την ορεξάτη Εθνική στην πρεμιέρα της στην OPAP Arena

H Εθνική έδειξε όρεξη, είχε πλήθος ευκαιριών, όμως δεν μπόρεσε να βρει τα δίχτυα της Λιθουανίας, με το φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην OPAP Arena να λήγει 0-0. Πλέον επόμενο ραντεβού τον Ιούνιο για τα προκριματικά του Euro 2024. Η Εθνική Ελλάδας, εφόσον είχε ρεπό στον όμιλό της στα προκριματικά του Euro 2024, έδωσε φιλικό απέναντι στη Λιθουανία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε ισόπαλο 0-0 κόντρα στην ομάδα από τη Βαλτική στο πρώτη της παιχνίδι στο νέο της σπίτι, στην OPAP Arena. Η Εθνική είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, τον οποίο έχασε σε ελάχιστες στιγμές, ενώ τελείωσε το ματς με 32 τελικές, ενώ είχε μπόλικες ευκαιρίες για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ το οποίο τελικά δεν ήρθε. Πλέον, το επόμενο ραντεβού της Ελλάδας είναι τον Ιούνιο για τα ματς κόντρα σε Ιρλανδία (16/6) και Γαλλία (19/6) για τα προκριματικά.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρότα, Τσιμίκας (24΄Γιαννούλης), Μπακασέτας (69′ Κωνσταντέλιας), Σιώπης, Μάνταλος, Φορτούνης (80′ Λημνιός), Μασούρας (80′ Παπανικολάου), Παυλίδης (69′ Γιακουμάκης)

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Ζούμπας, Λάσικας, Καζουκολόβας, Γκιρντβάινις (46′ Αρμάλας), Μπενέτα (46′ Μπαραβίκας), Σλίβκα (79′ Σίμκους), Ρομανόβσκι (46′ Σιργκέντας), Γκινέτις, Νοβίκοβας, Σέριχ (60′ Ούπστας), Παουλάουσκας (46′ Λαουκζέμις)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ