Χαλάνδρι: Η 12χρονη έσπρωξε και «αφόπλισε» τη μητέρα της – «Γιατί το κάνεις αυτό στον μπαμπά μου;»

Όπως αποκαλύπτεται, το 12χρονο κοριτσάκι ήταν αυτό που σταμάτησε τη δολοφονική μανία της μητέρας του, η οποία άνοιξε πυρ στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο οφθαλμίατρος με τη σύζυγο και το παιδί του

Δεν έχουν τελειωμό οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις, αναφορικά με την επίθεση με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι, όπου η 49χρονη εικαστικός επιτέθηκε 68χρονο πατέρα της κόρης τους, μπροστά στα μάτια του παιδιού.

Όπως αποκαλύπτεται, το 12χρονο κοριτσάκι ήταν αυτό που σταμάτησε τη δολοφονική μανία της μητέρας του, η οποία άνοιξε πυρ στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο οφθαλμίατρος με τη σύζυγο και το παιδί του.

Συγκεκριμένα, αφού η δράστρια είχε πυροβολήσει συνολικά πέντε φορές προς τον οφθαλμίατρο, με κάποιες από τις σφαίρες να καρφώνονται και στην είσοδο της πολυκατοικίας, το παιδί «αφόπλισε» τη μητέρα του, καθώς την έσπρωξε για να τη σταματήσει, με αποτέλεσμα να της πέσει το όπλο κάτω.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «T-Live», το κορίτσι φέρεται να είπε «Σταμάτα σε παρακαλώ. Μην το κάνεις αυτό. Γιατί το κάνεις αυτό στον μπαμπά μου;», ενώ αγκάλιασε το σώμα του πατέρα της που είχε πέσει στο δάπεδο.

Θα τον είχε σκοτώσει

Αν δεν το είχε κάνει αυτό, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η 49χρονη εικαστικός που είχε συνάψει παλιότερα εξωσυζυγική σχέση με το θύμα της, ενδέχεται να του είχε δώσει και τη χαριστική βολή.

Αφού είχε διαπράξει την αποτρόπαιη πράξη της, η γυναίκα βγήκε από την πιλοτή, περιφέρθηκε για λίγο στον δρόμο και στη συνέχεια μπήκε ξανά μέσα. Τελικά, οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν σε έξαλλη κατάσταση στο σημείο της επίθεσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., προτού ανοίξει πυρ, η 49χρονη μητέρα είχε προσπαθήσει να αρπάξει και να απαγάγει το παιδί μέσα από το αυτοκίνητο, την ώρα που το πάρκαρε ο γιατρός μπροστά από το σπίτι του.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ