Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΠυροβολισμοί στην Κηφισιά – Νεκρός ο ένας υπάλληλος εταιρείας φυσικού αερίου

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά – Νεκρός ο ένας υπάλληλος εταιρείας φυσικού αερίου

Θύματα ήταν δύο υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου, οι οποίοι εργάζονταν σε κατάστημα κοντά στη λεωφόρο Τατοΐου. Ο ένας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο ΚΑΤ με τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Λίγη ώρα ωστόσο μετά, κατέληξε καθώς έφερε σοβαρά τρααύματα

Σε τραγωδία εξελίσσεται το σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε, το πρωί του Σαββάτου, στην Κηφισιά.

Θύματα ήταν δύο υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου, οι οποίοι εργάζονταν σε κατάστημα κοντά στη λεωφόρο Τατοΐου. Ο ένας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, στο ΚΑΤ με τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Λίγη ώρα ωστόσο μετά, κατέληξε καθώς έφερε σοβαρά τρααύματα.

Ο δεύτερος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με τραύμα στην πλάτη.

Το χρονικό
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο μαινόμενος άνδρας, περίπου 38-40 ετών, εισέβαλε ένοπλος στο κατάστημα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον υπέρογκο λογαριασμό φυσικού αερίου που έλαβε.

Στη συνέχεια, πυροβόλησε τους δυο υπαλλήλους περισσότερες από πέντε φορές από κοντινή απόσταση. Αμέσως μετά επέστρεψε σπίτι του, ξαναγέμισε το όπλο και γύρισε και πάλι στο κατάστημα, όμως εκείνη την ώρα έφτασε η αστυνομία που είχε ενημερωθεί για το συμβάν.

Ο άνδρας έφυγε τρέχοντας προς το σπίτι του αφήνοντας το όπλο στην πυλωτή και ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης τον καταδίωξαν, του ζήτησαν να παραδοθεί, όπως και έπραξε.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες που μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο τραυματίες έκαναν εργασίες για το φυσικό αέριο στον δρόμο, στη λεωφόρο Τατοΐου, στη Νέα Ερυθραία και ο 40χρονος δράστης βγήκε σε μπαλκόνι παρακείμενης πολυκατοικίας και τους πυροβόλησε.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Άλλες εκδοχές για την ίδια υπόθεση κάνουν λόγο για εταιρεία διαχείρισης και έκδοσης κοινοχρήστων, στο κατάστημα της οποίας εισέβαλε ο δράστης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ