Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΧρηστίδου - Μαραντίνης: Στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών - 12...

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών – 12 μήνες με 3ετή αναστολή στον τραγουδιστή

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στα δικαστήρια καθώς ο τραγουδιστής δεν κατέβαλλε το ποσό που του αναλογούσε για τα παιδιά – H γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας, η απόκτηση δύο παιδιών και το διαζύγιο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης φέρεται να μην πληρώνει το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών. Οπότε, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Πρώτη στο κτίριο 9 έφτασε η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και ο τραγουδιστής. Στο σημείο βρέθηκαν οι κουμπάροι και καλοί τους φίλοι, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση.

Οι δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

Βγαίνοντας από το δικαστήριο, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις και με ευγενικό τρόπο, απέφυγε τους δημοσιογράφους.  «Δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω», δήλωσε.

Πρόσφατα η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στο «ΟΚ!» σχετικά με το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό», είπε.

H γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας και η απόκτηση δύο παιδιών

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2004. Μια καλοκαιρινή συναυλία στην περιοχή της Χαλκιδικής ήταν η αφορμή για να αναπτυχθεί ένας πολύ μεγάλος έρωτας.

Αμέσως μετά τη συναυλία η Σίσσυ και ο Θοδωρής ακολουθούν κοινούς τους φίλους σε βραδινή έξοδο με το πρώτο φλερτ να μην αργεί να έρθει.

Μερικά χρόνια αργότερα έξω από ένα τηλεοπτικό πλατό συναντιούνται ξανά και όπως λέει η ίδια η Σίσσυ εκείνη η φορά ήταν καρμική.

Από τότε μέχρι πριν από λίγο καιρό οι δύο τους είναι αχώριστοι για αυτό και κανείς δεν περίμενε τους τίτλους τέλους αυτής της σχέσης.
Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής ζωής ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδάκι, ο Φίλιππος Ραφαήλ και ένα χρόνο μετά παντρεύονται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Τον Αύγουστου του 2013 ο Άγγελος Μιχαήλ ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακής του ευτυχία και η Σίσσυ αποφάσισε να αφήσει για λίγο την καριέρα της για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ