Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΣταμάτης Γονίδης: Ελάχιστη κατανάλωση €800 σε συναυλία του στο Μικροχώρι Δράμας

Σταμάτης Γονίδης: Ελάχιστη κατανάλωση €800 σε συναυλία του στο Μικροχώρι Δράμας

Εβαλαν καναπέδες και τραπέζια στο γήπεδο Μικροχωρίου – Οι τιμές και η μετατροπή του χώρου έχουν προκαλέσει σάλο στη Δράμα – Γίναμε «Μυκονοχώρι» λένε οι κάτοικοι

Σε μπουζουξίδικο πρώτης πολυτελείας μετατρέπεται για χάρη της συναυλίας του Σταμάτη Γονίδη, σήμερα το βράδυ, το γήπεδο του Μικροχωρίου Δράμας.

Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσαν πριν από λίγη ώρα στο protothema.gr άτομα που ανήκουν στην παραγωγή της συναυλίας, στο χώρο του γηπέδου θα στηθούν τραπέζια και stand, ενώ στις πρώτες σειρές κοντά στην πίστα θα υπάρχουν καναπέδες με ελάχιστη κατανάλωση τα 800 ευρώ. Η ελάχιστη κατανάλωση στα stand θα είναι τα 140 ευρώ, ενώ η είσοδος στο γήπεδο κυμαίνεται από 13 ευρώ στην προπώληση των εισιτηρίων και 15 ευρώ.

Τόσο οι τιμές όσο και η μετατροπή του γηπέδου σε μπουζουξίδικο, έχει προκαλέσει σάλο στη Δράμα, με την σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι κάτοικοι στο Facebook “Η Δράμα μου-τα καλά, τα στραβά και ανάποδα” να έχει πάρει στην κυριολεξία φωτιά από τα μηνύματα. Άλλοι αναφέρουν πως για χάρη του Σταμάτη Γονίδη το Μικροχώρι θα μετατραπεί για ένα βράδυ σε Μυκονοχώρι κι άλλοι θεωρούν υπερβολικές τις τιμές ειδικά για του καναπέδες της πρώτης σειράς.Άγνωστο παραμένει αν στο γήπεδο θα υπάρχουν λουλουδούδες για τον καθιερωμένο «πόλεμο» μεταξύ μερακλήδων την ώρα που ο Σταμάτης Γονίδης θα ερμηνεύει από την πίστα μέρος των μεγάλων του επιτυχιών όπως το «Όλα σ αγαπάνε», »Γιατί κλαις», «Ήταν λάθος» και άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ