Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΟ «αυστηρός» Μπέζος και η Γερμανού που «τόλμησε» να κάνει χιούμορ μαζί...

Ο «αυστηρός» Μπέζος και η Γερμανού που «τόλμησε» να κάνει χιούμορ μαζί του (video)

Πώς αντέδρασε ο ηθοποιός στα πειράγματα του ηθοποιού;

Ο Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Στο ίδιο πλατό φιλοξενήθηκαν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Σωτήρης Τσαφούλιας με αφορμή την επερχόμενη παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές» που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» θέλησε να αστειευτεί με τον ρόλο που υποδύεται ο Γιάννης Μπέζος λέγοντάς του με χιούμορ:

«Υποδύεστε, λοιπόν, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αποτραβηγμένος, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ κλειστός και δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους. Γιατί τόσο κόντρα ρόλο, κύριε Μπέζο;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού προς τον καλεσμένο της με τους υπόλοιπους στο πλατό να λύνονται αυθορμήτως στα γέλια. «Τους συμπαθώ τους ανθρώπους, όχι όλους όμως», απάντησε, γελώντας, ο ηθοποιός.

«Σας πειράζω! Σας πειράζω… Σας πειράζω, κύριε Μπέζο… Τώρα που σας έχω γνωρίσει λίγο καλύτερα, σας έχω αγαπήσει τόσο πολύ που έχω το θάρρος να κάνω λίγο χιούμορ γιατί ξέρω ότι το εκτιμάτε και έχετε πάρα πολύ», υπογράμμισε η Ναταλία Γερμανού για να λάβει την έγκριση του καλεσμένου της, ο οποίος και τόνισε πως «μπορείτε να με πειράξετε όσο θέλετε».

Δείτε τον εν λόγω διάλογο στο 4ο λεπτό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ