Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτα Λεχαινά: Εγκαίνια στο ορθοπεδικό ιατρείο της Ευαγγελίας Μπουντογιάννη

Στα Λεχαινά: Εγκαίνια στο ορθοπεδικό ιατρείο της Ευαγγελίας Μπουντογιάννη

Σε πολύ κλειστό κύκλο λέγω της παρούσας κατάστασης των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού, έγιναν το Σάββατο τα εγκαίνια του ορθοπεδικού ιατρείου της Ευαγγελίας Μπουντογιάννη, στα Λεχαινά.

Το ιατρείο βρίσκεται απέναντι από το Πολυδύναμο Ιατρείο Λεχαινών σε έναν  καινούριο πολύ μοντέρνο χώρο διαμορφωμένο έτσι ώστε να διενεργούνται πλήθος μικροεπεμβάσεων, όπως σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, στενωτική τενοντοελυτρίτιδα κ.α.

Το ιατρείο είναι ανοιχτό Δεύτερα 9-5 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9-2.

Ραντεβού στα τηλ: 2623022998 και 6973316321

Βιογραφικό Ευαγγελίας Μπουντογιάννη

Η Ευαγγελία Μπουντογιάννη είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Πατρών. Ειδικεύτηκε στην ορθοπεδική κλινική του ΓΝ Πατρών ο Άγιος Ανδρέας και στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών Καραμανδάνειο. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση περιστατικών παιδορθοπεδικής (τραύμα, αναπτυξιακές διαταραχές, σκολίωση κ.α.). και ορθοπεδικής ενηλίκων (τραυματιολογία, αθλητικές κακώσεις, παθήσεις σπονδυλικής στήλης, οστεοπόρωση, παθήσεις άκρας χείρας και άκρου ποδός κ.α.).

Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Νικολόπουλο,  Επιμελητή Ορθοπεδικής Κλινικής στο ΓΝ Πατρών ο Άγιος Ανδρέας. Είναι μητέρα δύο παιδιών. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ