Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΡόδος: Μήνυση από τον σύζυγο 35χρονης που πέθανε αφού κατέρρευσε μπροστά στο...

Ρόδος: Μήνυση από τον σύζυγο 35χρονης που πέθανε αφού κατέρρευσε μπροστά στο παιδί της

Η άτυχη γυναίκα κατέληξε το μεσημέρι της Τετάρτης

Σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά και κατά γιατρού του νοσοκομείου της Ρόδου ο οποίος πριν από τρεις ημέρες εγχείρησε την 35χρονη γυναίκα του θα προχωρήσει ο σύζυγός της μετά τον θάνατό της το μεσημέρι της Τετάρτης αφού πρώτα κατέρρευσε μπροστά στο ηλικίας δύο ετών παιδί της.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα δύο διδύμων ηλικίας 10 μηνών και του 2χρονου παιδιού μπροστά στο οποίο κατέρρευσε, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ρόδου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ λίγο πρίν τις 3 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (28/09).

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η 35χρονη υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο με τους γιατρούς και τους διασώστες να μην καταφέρνουν να την κρατήσουν στη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν.

Ο δικηγόρος της οκογένειας προέβη σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας ενώ ήδη έχει διοριστεί από την οικογένεια καθηγήτρια Ιατρικής η οποία θα παραστεί στην διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη (29/09) στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με την οικογένειά της η 35χρονη είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο της Ρόδου πριν από μερικές μέρες.

Με πληροφορίες από rodiaki.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ