Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΣΚΑΪ: Νέος καβγάς on air - Τους παράτησαν οι παρουσιαστές - Δείτε...

ΣΚΑΪ: Νέος καβγάς on air – Τους παράτησαν οι παρουσιαστές – Δείτε βίντεο

Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης του ΣΥΡΙΖΑ καβγάδισε με τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμα, και για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

«Υψηλές θερμοκρασίες» επικράτησαν για άλλο ένα πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ στην οποία την Τετάρτη έγινε μια «μάχη» ανάμεσα σε Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Νίκο Σβέρκο και Στράτο Μαυροειδάκο.

Το πρωί της Πέμπτης η διαμάχη είχε πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Χατζησωκράτη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Βασίλη Ντούμα, τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών, με αφορμή την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε για την παρουσία της Πανεπιστημιακής Αστυνομία ότι «αν ήμουν φοιτητής και έβλεπα αστυνομία στον χώρο θα αντιδρούσα κι εγώ».

«Δηλαδή η παρουσία της αστυνομίας έξω από το σπίτι σας, σας ενοχλεί;» τον ρώτησε αμέσως ο Βασίλης Ντούμας με τον Δημήτρη Χατζησωκράτη να απαντά «έξω απο το σπίτι μου να είναι, εκεί μέσα να μην είναι» και τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών να επιμένει «σας ενοχλεί έξω από τα διδακτήρια;».

«Κλείνουμε εδώ, δεν έχουμε άλλο χρόνο» προσπάθησαν να βάλουν τέλος στην ένταση οι παρουσιαστές της εκπομπής, Δημήτρης ΟικονόμουΆκης Παυλόπουλος και Ντόρα Κουτροκόη, οι οποίοι σηκώθηκαν και οι τρεις για να αλλάξουν ενότητα.

Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε κυρίως τον Δημήτρη Χατζησωκράτη να συνεχίζει να μιλάει σε υψηλούς τόνους παρά την ενημέρωση από τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ ότι «δεν έχετε μικρόφωνο, δεν ακούγεστε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ