Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΝ.Μ Κρεστένων: Νέα δράση για τον καρκίνο του μαστού

Ν.Μ Κρεστένων: Νέα δράση για τον καρκίνο του μαστού

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου η δεύτερη δράση δωρεάν κλινικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού που διοργανώθηκε από τη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων σε συνεργασία με το Άλμα Ζωής – Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού Νομού Αχαΐας.  

Συγκεκριμένα ο Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Ογκολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Δημήτριος Κούκουρας εξέτασε δωρεάν περισσότερες από 20 γυναίκες με βάση προκαθορισμένα ραντεβού.

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων ευχαριστεί θερμά τον Καθηγητή κ. Δημήτριο Κούκουρα για την εξαιρετική παρουσία του και την μακροχρόνια εθελλοντική δράση του, καθώς επίσης και το Άλμα Ζωής – Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού Νομού Αχαΐας για την ανταπόκριση και την σημαντική υποστηριξή στις δράσεις της προληπτικής ιατρικής της Μονάδας μας.

Συνολικά στις δύο δράσεις προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού έχουν εξεταστεί δωρεάν περισσότερες από 40 γυναίκες και στην αρχή του νέου έτους η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων θα ανακοινώσει τις επόμενες δράσεις δωρεάν προληπτικών εξετάσεων.

Η πρόληψη σώζει ζωές !

«Θέλουμε μια Νοσηλευτική Μονάδα στην υπηρεσία των πολιτών»

Η Διοικήτρια της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων

Γ.Ν Ηλείας

Αριστέα Παπαδοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ