ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»: Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας στην Αμαλιάδα

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η Γ.Σ. του Σωματείου ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ  «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», με παρουσία αρκετών συναδέλφων παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, στη μεγάλη αίθουσα του εργατικού κέντρου Αμαλιάδας. Ο γραμματέας αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους και τους συνάδελφους συνταξιούχους έδωσε το λόγο στον αναπληρωτή Γραμματέα της ομοσπονδίας συν. Γιάννη Τόλη που παρουσίασε τις δράσεις της ομοσπονδίας το τελευταίο εξάμηνο και κάλεσε τους παρευρισκόμενους για τα επόμενα αγωνιστικά ραντεβού των συνταξιούχων.

Στην συνέχεια χαιρετισμούς έκαναν :

Τσαπάρας Γεώργιος, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του σωματείου Πάτρας,

Καπαρέλης Πέτρος, Πρόεδρος σωματείου ΟΑΕΕ Πύργου, Τσαγκάρης Χρήστος, Πρόεδρος σωματείου συνταξιούχων Πύργου και περιχώρων, Λοχοβίτης Νίκος, Πρόεδρος ΕΔΟΠ/ΔΕΗ Ηλείας, και τέλος Μπούσιας Δημήτρης, μέλος του σωματείου συνταξιούχων ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ Δυτικής Ελλάδας.

Μετά από τις ερωτήσεις και απαντήσεις τον λόγο πήραν οι συνάδελφοι μέλη του σωματείου και τοποθετήθηκαν πάνω στα ζητήματα που παρουσίασε τόσο το Δ.Σ. του σωματείου όσο και η ομοσπονδία την συζήτησε έκλεισε ο γραμματέας με το ψήφισμα της συνέλευσης όπου κυριάρχησαν τα προβλήματα των συνταξιούχων, ειδικότερα τα ζητήματα της Υγείας, της ακρίβειας, και του πολέμου στη γειτονιά μας.

Ανανεώσαμε για το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού με τους εργαζόμενους στις 6/4/2022.

Στην συνέχεια κόψαμε την πίτα και τυχεροί της χρονιάς οι συν. Ξένος Αντώνης και Σκουρλής Πέτρος.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ