Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας: Αγιασμός για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής...

Στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας: Αγιασμός για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό

Με ευχές για υγεία και καλή εκπαιδευτική χρονιά, τελέστηκε χθες από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό ο Αγιασμός στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας, αναφερόμενος προς τους εκπαιδευτικούς τόνισε ότι έχουν ένα δύσκολο έργο, που γίνεται ακόμα δυσκολότερο λόγω του κορωνοϊού, ενώ θέλησε να υπεθημίσει στους εκπαιδευτικούς ένα ρητό εκ τους Ευαγγελίου «εί τις μη θέλει εργάζεσθαι μηδέ εσθιέτω» αλλά και το θαύμα του Ιησού στη Θάλασσα της Γαλιλαίας, όπου με τις ευλογίες του Κυρίου τα δίκτυα γέμισαν με ψάρια, θέλοντας να επισημάνει στους εκπαιδευτικούς ότι ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, όπως αυτούς που διανύουμε θα πρέπει να έχουμε πίστη.

Ιδιαίτερα συγκινημένος, από την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού, εμφανίστηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Φωτεινόπουλος, ο οποίος τον ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία του. Απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς ο Γ. Φωτεινόπουλος τόνισε ότι δυστυχώς θα είναι άλλη μία δύσκολη χρονιά όπου θα πρέπει να ξεπεραστούν πολλά προβλήματα, ενώ ευχήθηκε σε όλους υγεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ