Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΣάλος στην Κύπρο: Ποδοσφαιριστής «έκλεψε» τη γυναίκα προπονητή – «Καυτές» λεπτομέρειες

Σάλος στην Κύπρο: Ποδοσφαιριστής «έκλεψε» τη γυναίκα προπονητή – «Καυτές» λεπτομέρειες

Και ναι, ήταν όπως ακριβώς το περίµενα…

Χαµός σηµειώθηκε στο Nammos στη Λεµεσό, µε τη συναυλία του λατρεµένου Αντώνη Ρέµου. Ήταν όλα perfect, ακόµα τραγουδώ όσα µας ερµήνευσε! Η εξαιρετική ατµόσφαιρα και οι premium γεύσεις ήταν όντως εγγύηση για µια συναρπαστική βραδιά που τόσο µου είχε λείψει.

Θα µπορούσα να πω πολλά και για αρκετούς, θα µείνω όµως στον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνµπο, που κυριολεκτικά τα έσπασε στον Ρέµο! Και φυσικά βρέθηκα τετ-α-τετ µαζί του την εποµένη µέρα, λίγο µετά το µεσηµέρι και εννοείται πως δεν άντεξα και βγάλαµε selfie. Όπως έµαθα, ο Γιάννης επισκέπτεται συχνά-πυκνά το νησί µας, έχοντας αγαπηµένο του προορισµό τη Λεµεσό. Αυτή τη φορά έφθασε µε το σκάφος του, το οποίο έδεσε στη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Η πληροφορία αυτή, µάλιστα, ήταν και αφορµή για µουρµούρα στον Φρανσουά, ο οποίος µου υποσχέθηκε πως φέτος θα φτιάξει το σκάφος µας και ακόµα δεν… Anyway, µου είπε πως θα είναι ready µέχρι τα µέσα Ιουλίου που θα ξαναπάµε Μύκονο οικογενειακώς και ηρέµησα!

Τώρα που είπα Μύκονο… Το Sirena Bay µετατράπηκε σε hot celebs spot. Η αλήθεια είναι ότι µε αγχώνει όλη αυτή η πολυκοσµία εκεί και η ανάγκη να ανεβάζουν φωτογραφίες και stories όλη την ώρα στα social…

Πάµε και σε ένα σκάνδαλο µεγατόνων που µας αποκάλυψε ο Theo και µας άφησε κυριολεκτικά speechless, µαζί µε τη Celine… Λοιπόν, πρόκειται για κύριο που είναι από τους πιο γνωστούς προπονητές της χώρας και για κυρία η οποία είναι επιτυχηµένη επιχειρηµατίας και πολύ αγαπητή στους κοσµικούς κύκλους. Μέχρι πρότινος ήταν ένα από τα πιο αγαπηµένα ζευγάρια, κάτι που µαρτυρούσαν τόσο οι κοινές εµφανίσεις τους όσο και οι φωτογραφίες τους στα social, από προσωπικές τους στιγµές. Το τελευταίο όµως διάστηµα, έντονες είναι οι φήµες –αυτές που έφτασαν και στον Τheo– ότι το ζευγάρι εδώ και µήνες βρίσκεται σε διάσταση µιας και λέγεται ότι η σύζυγος ερωτεύτηκε και σύναψε σχέση µε γνωστό ποδοσφαιριστή οµάδας. Η συγκεκριµένη φήµη ήδη είναι θέµα συζήτησης ανάµεσα στα αποδυτήρια και τα γήπεδα…

Αναµένουµε, µιας και κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Το µόνο που παρατηρήσαµε είναι ότι οι κοινές τους δηµόσιες εµφανίσεις και ποστς στα social είναι πλέον… ανύπαρκτες.

Κουίζ: Υπάρχει νέος έρωτας στην πόλη µιας και ξεκίνησαν να κυκλοφορούν µαζί και να κάνουν δηµόσιες εµφανίσεις. Αυτός φρεσκοχωρισµένος και αυτή γνωστή στον καλλιτεχνικό κόσµο.

Πηγή: 24sports.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ