Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ1 PLAYSPORTS: Στις έδρες τους Βάρδα και Βαρθολομιό

Α1 PLAYSPORTS: Στις έδρες τους Βάρδα και Βαρθολομιό

Επικίνδυνη έξοδος για Αστέρα στη Σπιάντζα

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Στροφή έκτη για το πρωτάθλημα της Α1 PLAYSPORTS το Σαββατοκύριακο που διανύουμε, με τους ΠΑΟ Βάρδας  και Ηλειακό Βαρθολομιού ν’ αναμετρώνται στις έδρες τους με Δάφνη Ανδραβίδας και Ολυμπιάδα Γουμέρου αντίστοιχα. Επικίνδυνη έξοδος στη Σπιάντζα κόντρα στη Θύελλα πραγματοποιεί ο Αστέρας Αμαλιάδας, ενώ στα χαρτιά κατακτά τους βαθμούς ο Πέλοπας Πύργου. Όλα τα ματς ξεκινούν στις 3 το μεσημέρι. Πιο αναλυτικά:

Σάββατο

Θύελλα – Αστέρας

Από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής, το οποίο πρόκειται να συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών θεατών.  Η ομάδα της Θύελλας θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στοχεύοντας στο τρίποντο, αλλά για τους βαθμούς της νίκης θα παραταχθούν και οι «βυσσινί» της Αμαλιάδας στην προσπάθεια που κάνουν να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την κορυφή.

Ηλειακός Β- Ολυμπιάδα

Συνέχεια στο καλό πρόσωπο θέλει να δώσει ο Ηλειακός Βαρθολομιού,  ο οποίος φιγουράρει στη δεύτερη θέση και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Τελείως διαφορετικούς στόχους έχει η ομάδα του Γουμέρου, που θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο παιχνίδι για αυτήν.

Ηλειακός Λεχ- Δόξα ΝΜ

Με ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας των Λεχαινών, ανάμεσα σε δυο ομάδες της Βόρειας Ηλείας. Οι «γαλάζιοι» από τη στιγμή που αγωνίζονται και στην έδρα τους θα παραταχθούν ξεκάθαρα για τη νίκη, αλλά για το θετικό αποτέλεσμα θα ψάξουν και οι «μαυραετοί» της Ν. Μανωλάδας.

Κυριακή

Ολυμπιακός Σαβ- Τραγανό

Με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά το διπλό στα Μακρίσια, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων στοχεύει σε νέα επιτυχία με την οποία θα εδραιωθεί για τα καλά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από την αντίπερα, η δυνατή ομάδα του Τραγανού στο δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι της θα ψάξει τους βαθμούς.

Βάρδα – Δάφνη

Για την πέμπτη  νίκη στο πρωτάθλημα θα παραταχθεί στο γήπεδο ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Βάρδας, με τους «πράσινους» της Βουπρασίας να προέρχονται από μια  σημαντική εκτός έδρας επιτυχία στη Ν.  Μανωλάδα. Όσον αφορά τη Δάφνη, θα προσπαθήσει για το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη αναμέτρηση για αυτήν.

Αλφειός – Μακρίσια

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Αλφειός Επιταλίου, με την ομάδα του Βώλακα ποντάροντας πολλά στον παράγοντα έδρα να  επιζητά τους βαθμούς της νίκης. Ο ΑΟ Μακρισίων που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τα Σαβάλια, έχει ανάγκη τους βαθμούς τους οποίους και θα ψάξει.

Ξενοφών – Σκουροχώρι

Για τη δεύτερη  νίκη στο πρωτάθλημα και μόνο για αυτή θα παραταχθεί ο Ξενοφώντας Κρεστένων, προκειμένου να βελτιώσει τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου, θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση για αυτόν.

Α1 PLAYSPORTS

6η  αγωνιστική

Το πρόγραμμα

Ώρα έναρξης 15:00

Σάββατο

Θύελλα – Αστέρας

Ηλειακός Β-Ολυμπιάδα

Ηλειακός Λεχ- Δόξα ΝΜ

Κυριακή

Ολυμπιακός Σαβ- Τραγανό

Βάρδα – Δάφνη

Αλφειός – Μακρίσια

Ξενοφών – Σκουροχώρι

Σώστι – Πέλοπας 0 -3 α.α

Η βαθμολογία

Σε  πέντε    αγωνιστικές

Βάρδα                                      13

Ηλειακός Β                               12

Αστέρας                                   10

Δόξα ΝΜ                                  10

Αλφειός                                    10

Δάφνη                                      9

Ολυμπιακός Σαβ                       9

Τραγανό                                   7

Ηλειακός Λεχ                           7

Πέλοπας                                   6

Μακρίσια                                  5

Σκουροχώρι                              5

Θύελλα                                     4

Ξενοφών                                   3

Ολυμπιάδα                                3

Σώστι                                       0

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ