Η συγκλονιστική στιγμή με τον Ράσελ να τρέχει για να βοηθήσει τον Ζου (vid)

Ο Τζορτζ Ράσελ ανησύχησε πάρα πολύ με το ατύχημα του συναθλητή του Ζου Γκουανγιού και έτρεξε να τον βοηθήσει.

Το Βρετανικό Grand Prix, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σημαδεύτηκε από το σοκαριστικό ατύχημα του Ζου Γκουανγιού.

Προς ευχάριστη έκπληξη όλων, ο Κινέζος οδηγός βγήκε αλώβητος από το μονοθέσιο και παραδέχτηκε πως το halo του έσωσε τη ζωή, όμως το θέματα του ατυχήματος ανησύχησε τους πάντες.

Όπως και τον Τζορτζ Ράσελ, που τρόμαξε τόσο πολύ, βλέποντας το ατύχημα του συναθλητή του, με αποτέλεσμα να βγει τρέχοντας από το διαλυμένο μονοθέσιό του για να βοηθήσει τον Κινέζο.

Ο Βρετανός ανέφερε σε ανάρτηση του στα social media ότι παρά την απογοήτευση που υπάρχει λόγω της εξέλιξης του αγώνα, το σημαντικό είναι πως ο Ζου είναι καλά στην υγεία του.

«Πρώτα απ’ όλα, το πιο σημαντικό είναι πως ο Ζου είναι καλά. Ήταν ένα τρομακτικό ατύχημα και όλα τα μπράβο πρέπει να πάνε στους υπεύθυνους ασφαλείας και την ιατρική ομάδα για την γρήγορη αντίδρασή τους. Προφανώς είμαι απογοητευμένος που τελείωσε ο αγώνας μου μ’ αυτόν τον τρόπο και λυπάμαι για την ομάδα και τους οπαδούς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ