Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαστε ευγενικοί…» – Εκτός εαυτού η παρουσιάστρια

«Για την παρουσίαση έχει γίνει πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, πώς θα σου φαινόταν εσένα αυτό;» ρώτησε η ρεπόρτερ Φαίη Φώτου τον Γιώργο Λιανό κι… αυτό ήταν αρκετό για να κάνει έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους στο πλατό και ήταν φανερά εκνευρισμένη με αυτό που συνέβη.

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό που είδα. Δεν έγινε ποτέ πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, απλά υπάρχει μια φημολογία. Η ερώτηση »έγινε η πρόταση» δεν ήταν πολύ ευγενική. Κι επειδή είναι κι από τη δική μου εκπομπή στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί με τον Γιώργο έχουμε πολύ καλή σχέση και προσωπική.

Θα έπρεπε να ρωτήσει, με αγάπη το λέω στη Φαίη Φώτου, της έχω πει μπράβο ούκ ολίγες φορές, ‘υπάρχει μια φημολογία’ όχι ότι έχει γίνει πρόταση. Άλλο να υπάρχει μια φημολογία κι άλλο να πηγαίνεις και να ρωτάς τον άνθρωπο που μόλις γύρισε και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία. Άλλο φημολογία κι άλλο πρόταση» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Όταν ο άλλος έρχεται από το εξωτερικό, είναι ευγενέστατος πάντα και οκ με τους δημοσιογράφους, στη εκπομπή μας έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι έξω από το ραδιόφωνο. Και με το που φτάνει του λέμε ‘έχει γίνει πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο’, δεν είμαστε ευγενικοί» συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Επειδή είδα ότι στεναχωρήθηκε ο Γιώργος, θα τον πάρω μετά και προσωπικά. Δεν μου άρεσε η διατύπωση της ερώτησης. Να είμαστε προσεκτικοί γιατί μια διατύπωση μπορεί να εκθέσει την εκπομπή και την παρουσιάστρια. Κι επειδή η εκπομπή λέγεται ‘Super Κατερίνα’ θέλω η ευγένεια που έχω κι εγώ να την έχουν και οι συνεργάτες μου».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ