Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα: Όλοι στο πλευρό της μικρής Διονυσίας

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα: Όλοι στο πλευρό της μικρής Διονυσίας

Επίλεκτοι Ηλείας – Διεθνείς Επίλεκτοι  1-2

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Ένας διαφορετικός αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου «Χαράλαμπος Βιλαέτης» ανάμεσα σε Διεθνείς Επίλεκτους και Επίλεκτους της Ηλείας με απώτερο στόχο να βοηθηθεί η μικρή Διονυσία Ροδοπούλου που δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Παλιές μεγάλες δόξες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την κατάκτηση του Euro 2004 έδωσαν το παρών στην πρωτεύουσα της Ηλείας, δίνοντας άλλο χρώμα στην εκδήλωση.

Παρών ο Δήμος Πύργου

Πριν την έναρξη του αγώνα, χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος τονίζοντας πως ο Δήμος πάντα θα είναι παρών και θα βοηθά τέτοιους είδους προσπάθειες, ενώ τοποθετήσεις είχαμε ακόμα τόσο από τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Πλεμμένο, τον Γιάννη Αργυρόπουλο υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου ενώ μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Άρης Κουλούρης.

Οι βραβεύσεις

Στη χθεσινή εκδήλωση είχαμε και βραβεύσεις, καθώς βραβεύτηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης αρχηγός της Εθνικής το 2004, οι διεθνείς επίλεκτοι καθώς και οι επίλεκτοι του Νομού μας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος που περνά σε δεύτερη μοίρα, οι Διεθνείς Επίλεκτοι επικράτησαν με σκορ 1-2 χάρις σε τέρματα των Λυμπερόπουλου και Δαβουρλή.  Για τους Ηλείους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τσαγκάρης.

Διεθνείς Επίλεκτοι: Θεοδωρακόπουλος, Λάκης, Αρβανίτης, Νταμπίζας, Μιλοσέσκι, Μπασινάς, Ζαγοράκης,   Κεφάλας, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Τζόρτζεβιτς  Τζανέτος, Τσαντίλης, Αντωνόπουλος, Λιόσης, Δαβουρλής, Μπρης

Επίλεκτοι Ηλείας: Κουρλός,Χριστακόπουλος,  Δαλαβούρας, Τσίτσος, Κολόκας, Δημάκης, Παπαγεωργίου, Μάζης, Γεωργιόπουλος,  Καράμπελας, Κουτρουμπής,  Γιανννακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρβουνιάρης, Βασιλικόπουλος, Θ. Καλαντζής, Π. Κουτσογιαννάκης, Τσαγκάρης, Μπαχούρος, Ανγκόλι)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ