Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Ικανοποίηση για την πρόκριση

Πανηλειακός: Ικανοποίηση για την πρόκριση

Άνεμος αισιοδοξίας στους «ερυθρόλευκους»

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Εμφανής είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του Πανηλειακού μετά την πρόκριση επί του Ξενοφώντα Κρεστένων για την πρόκριση  στην πρώτη φάση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ. Πιο συγκεκριμένα στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» κάνουν λόγο για μια  σημαντική επιτυχία η οποία είναι δίκαιη πέρα για πέρα κόντρα σ’  έναν  δυνατό αντίπαλο, με τα οφέλη να είναι πολλά και σημαντικά. Καταρχήν ο Πανηλειακός συνεχίζει στο δεύτερο τη τάξει θεσμό όπου θ’ αντιμετωπίσει  εκτός έδρας τη Δάφνη Ανδραβίδας, ενώ  θετικές είναι οι επιπτώσεις και στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει και των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

Ανδρ. Τρυφωνόπουλος : «Να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς…»

Από τη μεριά του ικανοποιημένος δηλώνει και ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε πάντως πως ο Πανηλειακός πρέπει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. «Ασφαλώς  και πρόκειται για μια μεγάλη νίκη, με τα εύσημα ν’ ανήκουν στους ποδοσφαιριστές. Από κει και πέρα δεν χαλαρώνουμε, ενώ  ζητούμενο είναι η διάρκεια κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Στροφή στο πρωτάθλημα

Με νωπές τις μνήμες από την επιτυχία στο κύπελλο, ο Πανηλειακός εστιάζει στο πρωτάθλημα η οποία περιλαμβάνει το παιχνίδι με τον Ξενοφώντα πάλι στο «Χ. Βιλαέτης», παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή. Οι «ερυθρόλευκοι» του  Πύργου  θέλουν να κάνουν το 4Χ4 , ενώ από μια πρώτη  ματιά δεν φαίνεται να υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΛΕΙΑΣ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ

Τα  ζευγάρια της Β’ φάσης

Μετά την πρόκριση του Πανηλειακού προχθές κόντρα στον Ξενοφώντα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του κυπέλλου Ηλείας ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ,  με τα ζευγάρια της  δεύτερης να διαμορφώνονται ως εξής με τους αγώνες  να είναι μονοί:

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Λέοντες Αμαλ.

Ολυμπιάδα Γουμ. – Προοδευτική Μαν.

Κένταυρος Σωστίου – Πέλοπας Πύργου

Ηλειακός Βαρθ. – Νίκη Τραγανού

Αλφειός Επιτ. – Αστέρας Αμαλιάδας

Δόξα Ν. Μανωλάδας – Ηλειακός Λεχαινών

Δάφνη Ανδραβίδας – Πανηλειακός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ