Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝαυπακτιακός Αστέρας – Βάρδα 2-0: Φιλική ήττα στη Ναύπακτο

Ναυπακτιακός Αστέρας – Βάρδα 2-0: Φιλική ήττα στη Ναύπακτο

Καλό πρόσωπο από την ομάδα της Βουπρασίας

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΠΑΟ Βάρδας από τον Ναυπακτιακό Αστέρα  σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Αντιρρίου, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Παρά την ήττα οι «πράσινοι» της Βουπρασίας έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, με τον Αντώνη Λιόση να χάνει πέναλτι λίγο πριν τη λήξη.  Στο 37΄ ο Δημήτρης Μαχαίρας με μακρινό σουτ έγραψε το 1-0 και στο 50΄ ο Αντώνης Ρουμπάτος και αυτός με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο ΠΑΟΒ ήταν καλός κυρίως στο α΄ ημίχρονο και είχε φάσεις να προηγηθεί με τον Λαθύρη και τον Μπίσα σε δύο πολύ καλές αντεπιθέσεις. Στο β΄ μέρος ο Ναυπακτιακός ήταν καλύτερος κι έφτασε δίκαια στην επικράτηση. Ωστόσο στο 90΄, η ηλειακή ομάδα κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Λιόσης, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Για την ομάδα της Βάρδας, δεν αγωνίστηκαν οι Μαυρόπουλος, Πλαστουργός και Βασιλόπουλος λόγω τραυματισμών.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος

Μετά το χθεσινό ρεπό οι «πράσινοι»  επιστρέφουν σήμερα κανονικά στις προπονήσεις, με τον ΠΑΟΒ να κινείται πλέον σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Το φετινό ταξίδι ξεκινά από το εκτός έδρας παιχνίδι  με τον Αμβρακικό Λουτρού όπου στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τους Μαυρόπουλο, Πλαστουργό και Βασιλόπουλο που δεν έπαιξαν προχθές  η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στην εβδομάδα.

Ναυπακτιακός: Μένιος, Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Λίτσος, Ναουμίδης, Μαχαίρας, Γιαννόπουλος, Κοντογιάννης, Νιφορόπουλος, Ρουμπάτος, Γιαννιώτης (Βάνας, Πατρώνης, Σούκιας, Κούσουλας, Παναγιωτόπουλος, Βίτος, Καψάσκης, Δούρος).

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Καφεντζής, Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος, Λιόσης, Θωμάς, Φερεκίδης, Μπίσα, Λαθύρης, Πυρρής (Παπασπηλιόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Τσιρίκος, Δ. Πλαστουργός, Ταρνάρης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ