Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΠολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Υπαλλήλων Ηλείας: Παραχωρήθηκε στο πρώην δημοτικό σχολείο Αγ. Ιωάννη

Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Υπαλλήλων Ηλείας: Παραχωρήθηκε στο πρώην δημοτικό σχολείο Αγ. Ιωάννη

Έγινε η παράδοση των σχετικών εγγράφων από τον Αντ/ρχο Παιδείας και δια Βίου Μάθησης κ. Θεόδωρο Κόρδα στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, για την παραχώρηση του πρώην Δημοτικού Σχολείου του Δ Δ Αγίου Ιωάννου. Το κτίριο που πλέον δεν χρησιμοποιείται, ζητήθηκε πρόσφατα από το Σύλλογο, ώστε να πραγματοποιεί εκεί πολιτιστικές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές και κοινωφελείς δραστηριότητες, εκδηλώσεις και συναντήσεις, που θα συμβάλλουν τόσο στην προαγωγή του τόπου, όσο και ευρύτερα της περιοχής και με δικές του πρωτοβουλίες και σε συνεργασία με άλλους φορείς και οργανώσεις, σύμφωνα και με τη δήλωση του Προέδρου του, αναπτύσσοντας τον βραχυχρόνιο σχεδιασμό τους.
Ομοίως και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης κ.Θεόδωρος Κορδας, τόνισε τις συνεχείς παρεμβάσεις και τη φροντίδα που επιδεικνύεται ώστε οι φορείς,οργανώσεις κλ να διευκολύνονται και να ενισχύονται, στο μέτρο του δυνατού, να είναι ζωντανά κοινωνικά κύτταρα και να προάγουν τον Πολιτισμό και όλους τους τομείς της Ανθρώπινης δραστηριότητας.
Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών, o Πρόεδρός του είπε, ”είναι κοινά παραδεκτό ότι αυτός ο Σύλλογος ,αποτελεί κοινωνικό συντελεστή , για τις εκδηλώσεις υψηλού ποιοτικού επιπέδου, με δεκάδες ομιλητές διεθνούς κύρους και αναγνώρισης που οργανώνει συχνά, κυρίως Ηλειακής καταγωγής ,αλλά και για τις παρεμβάσεις και έγκυρη ενημέρωση. Αυτή η συνεχής παρουσία του στον Πύργο αλλά και οι πολλές κατα καιρους κοινές δράσεις και που έχει συνδιοργανωσει με τον Δήμο Πύργου προς όφελος των συμπολιτών, οδήγησαν το Δήμο να αποδεχτεί το αίτημα του, για να συνεχιστεί απρόσκοπτα και ομαλά η λειτουργία του”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ