Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΑκράτα: 74χρονος έβαζε φωτιές επί μια εβδομάδα, παραπέμπεται για κακούργημα

Ακράτα: 74χρονος έβαζε φωτιές επί μια εβδομάδα, παραπέμπεται για κακούργημα

Η δράση του 74χρονου, στην Ακράτα, από τη Δευτέρα 6/5 /2024 έως και χθες Κυριακή, έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 74χρονου ως υπαίτιο για την πρόκληση επτά πυρκαγιών από πρόθεση στην περιοχή της Ακράτας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση του από τη Δευτέρα 6/5 /2024 έως και χθες Κυριακή, έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας. Ο 74χρονος, ο οποίος είναι κάτοικος Κηφισιάς, αναμένεται να δικαστεί με τον νέο νόμο Φλωρίδη, κάτι που σημαίνει ότι θα σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα και η όποια ποινή θα είναι εκτιτέα.

Στον 74χρονο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ενώ ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από Αξιωματικούς του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε). Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Ακράτας και της Π.Υ. Αιγίου και μετά από συντονισμένη έρευνα, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης επτά (7) πυρκαγιών εν υπαίθρω από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση, από 6 Μαΐου 2024 έως και σήμερα, στην περιοχή της Ακράτας στην Αχαΐα.
Στον προαναφερθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ενώ ενημερώθηκε και ο κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ