Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑστέρας Αμαλιάδας: Έκλεισε φιλικά με τον Πανηλειακό

Αστέρας Αμαλιάδας: Έκλεισε φιλικά με τον Πανηλειακό

Την Κυριακή στην Αμαλιάδα, με τη ρεβάνς στον Πύργο μια εβδομάδα αργότερα

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Δυνατά φιλικά με τον Πανηλειακό έκλεισε ο Αστέρας Αμαλιάδας, τα οποία ασφαλώς και βοηθούν στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Έτσι οι «βυσσινί» την προσεχή  Κυριακή 17 Οκτωβρίου θα παίξουν με τον Πανηλειακό στην Αμαλιάδα, ενώ μια εβδομάδα αργότερα , Κυριακή 24/10- θα υπάρξει η άτυπη ρεβάνς στον Πύργο.

Σπύρος Αντωνόπουλος : «Θέλουμε ακόμα δουλειά..»

Από τη μεριά του ο τεχνικός του Αστέρα Σπύρος Αντωνόπουλος, επεσήμανε για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας. «Βρισκόμαστε ήδη στη τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας και αυτό που μας δίνει ικανοποίηση είναι η προσπάθεια και η συνέπεια των παιδιών στο προπονητικό πρόγραμμα. Πέρα αυτού όμως αγωνιστικά είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε.  Αντιμετωπίζουμε ορισμένα  θέματα τραυματισμών προϊόν της μεγάλης αποχής των παιδιών από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και αυτό μας δυσκολεύει τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά καθώς οι επιλογές λιγοστεύουν με αποτέλεσμα τον υπερβολικό χρόνο συμμετοχής κάποιων παιδιών αλλά και την αδυναμία να δημιουργήσουμε μια ομοιογένεια σαν ομάδα. Προσπαθούμε να δούμε όλα τα παιδιά και δίνουμε έμφαση στην εξέλιξη των παιδιών που προέρχονται από την Ακαδημία του Συλλόγου για αυτό και ο χρόνος συμμετοχής τους στα φιλικά είναι υψηλός.
Βασικός μας στόχος από την πρώτη μέρα είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο με παίχτες μέσα από την πόλη ενώ παράλληλα να ανέβουν κάποια παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία και να εξελιχθούν.
Χρειάζεται να γίνουμε δομημένη ομάδα τόσο στη καθημερινή της λειτουργία όσο και στην αγωνιστική της ικανότητα αλλά και στα δύο έχουμε δρόμο να διανύσουμε. Βελτιώνοντας αυτά θα μπορούμε να μιλάμε για πρωταγωνιστικούς στόχους”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ