Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗλειακός Βαρθολομιού –ΠΑΟ Βάρδας 0-3: Ανεβάζουν στροφές οι «πράσινοι»

Ηλειακός Βαρθολομιού –ΠΑΟ Βάρδας 0-3: Ανεβάζουν στροφές οι «πράσινοι»

Φιλική νίκη για τον ΠΑΟ Βάρδας μέσα στο Βαρθολομιό επί του τοπικού Ηλειακού με σκορ  0-3 προχθές Σάββατο, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη παρουσία αρκετών θεατών. Οι «πράσινοι» της Βουπρασίας που παρατάχθηκαν με ελλείψεις πιστοποίησαν τον τίτλο του φαβορί, κόντρα στο σύλλογο του Βαρθολομιού που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία αν και παρατάχθηκε και αυτός με ελλείψεις.

Τρία γκολ στο πρώτο μέρος

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης του Σαββάτου είναι πως και τα τρία τέρματα μπήκαν στο πρώτο μέρος.  Το 0-1 για τους «πράσινους» της Βουπρασίας  έκανε στο 23΄ο Πυρρής με πλασέ έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Καφεντζή από αριστερά. Στο 30΄, η ομάδα της Βάρδας διπλασίασε τα τέρματά της με κεφαλιά του Σωτήρη Νικολακόπουλου σε προώθηση σε κόρνερ και έπειτα από κομπίνα, σε κόρνερ του Πλαστουργού. Το τελικό 0-3 έκανε στο 36΄με απευθείας φάουλ ο Σάκης Πλαστουργός.

Η ομάδα της Βάρδας, εμφάνισε μια ενδεκάδα στο παιχνίδι αυτό, καθώς κάποιοι τραυματίες έμειναν έξω. Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος πραγματοποίησε μια μόλις αλλαγή. Ο Ηλειακός είχε δοκάρι στο 18΄, έπειτα από σέντρα φάουλ του Γκίνη, ο Μπουρούκης βρήκε λίγο τη μπάλα, με τον τερματοφύλακα να βρίσκει τη μπάλα και με τη βοήθεια του δοκαριού να φεύγει αυτή άουτ.

*Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΟΒ μεθαύριο Τετάρτη με τον Εθνικό Σκουλικάδο, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ανδραβίδας.

Ηλειακός: Γαλανόπουλος, Φραγκόπουλος, Κωστόπουλος, Κουλούρης, Χριστοφοράτος, Γκίνης, Μπουρούκης, Κρίκος, Σίμα, Κορκός, Ζωγόπουλος (Έπαιξαν και οι Κολλίντζας, Π. Τσουκαλάς, Βέρρας, Μαρίνος, Τσιότσιος).

ΠΑΟΒ: Σίνος, Διονυσόπουλος, Καφεντζής, Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος, Θωμάς, Πλαστουργός, Θεοδωρόπουλος, Πυρρής, Λαθύρης, Παλούμπης (46΄Διαμαντόπουλος).

Λύθηκε η συνεργασία με τον Μικελάτο

Πέρα από το φιλικό κόντρα στον Ηλειακό Βαρθολομιού, στον ΠΑΟ Βάρδας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε και τη  λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Μικελάτο. Από τους  «πράσινους» εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει: «Ο Π.ΑΟ.ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΚΕΛΑΤΟ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αγωνιστική του σταδιοδρομία». Από κει και έπειτα σχεδόν σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται πως η ομάδα της Βουπρασίας, θα προχωρήσει για την απόκτηση άλλου επιθετικού με το τοπίο να ξεκαθαρίζει οριστικά προσεχώς. Πληροφορίες μάλιστα από τη Βάρδα κάνουν λόγο για ποδοσφαιριστή, που θα βοηθήσει άμεσα και ουσιαστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ