Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜεγάλες στιγμές για τον Στίβο στον Πύργο

Μεγάλες στιγμές για τον Στίβο στον Πύργο

Εξαιρετική δουλειά και από τα τέσσερα σωματεία

Πάνω από   250 παιδιά καθημερινά στις εγκαταστάσεις στο «Χ. Βιλαέτης»

Μεγάλες στιγμές γνωρίζει ο Στίβος στον Πύργο και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις στο «Χαράλαμπος Βιλαέτης» τις απογευματινές ώρες. Ειδικότερα το παρών δίνουν σε καθημερινή βάση πάνω από 250 παιδιά, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και στα τέσσερα σωματεία της πρωτεύουσας του Νομού Ηλείας. Ο  λόγος για την Αναγέννηση Πύργου, τον Απόλλων Πύργου, την ΑΓΕΠ και την Άθληση. Η συνεργασία Δημοτικής Αρχής και σωματείων έχει κορυφωθεί πλέον, καθώς με τις προσπάθειες όλων καθημερινά προπονούνται παιδιά όλων των ηλικιών. Και αυτό είναι γεγονός…

Το πρόγραμμα ξεκινάει με παιδιά νηπιακής ηλικίας έως 4 χρονών!! Και συνεχίζεται με παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού, χωρισμένα επιμελώς σε τμήματα ανά τάξη. Και σειρά παίρνουν οι μεγαλύτεροι μαθητές – αθλητές Γυμνασίου και Λυκείου. Η ολοκλήρωση με τους μαθητές που προετοιμάζονται για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τα Σώματα Ασφαλείας, όπου προπονούνται για τις αθλητικές δοκιμασίες.

Μια αλληλουχία εισόδου – εξόδου μαθητών , καθώς τα μέτρα που ακολουθούνται κατά την είσοδο όλων στο χώρο του σταδίου είναι, το λιγότερο, αυστηρά. Βέβαια, για να λειτουργούν όλα , χωρίς ενστάσεις υπάρχει υποδειγματική συνεργασία των εμπλεκομένων. Των εργαζομένων του Δήμου Πύργου, όπου έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της καταγραφής και της εισόδου, μόνο των αθλητών. Καθώς , και των σωματείων που δραστηριοποιούνται στο χώρο. Απόδειξη της συνεργασίας είναι η αδιάκοπη λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Πύργου σε όλη τη διάρκεια του περασμένου Lockdown.

Η Αναγέννηση Πύργου , ως νεότερο σωματείο στο χώρο ,ακολουθεί την εμπειρία των παλαιότερων Απόλλων Πύργου, ΑΓΕΠ , Άθληση. Είναι, ωραίο, οι παιδικές φωνές να γεμίζουν αθλητικούς χώρους! Είναι ακόμα , πιο όμορφο , όλοι να προσπαθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους μαθητές.

Εξάλλου , οι επιτυχίες των αθλητών -με αποκορύφωμα το επίτευγμα του Εμμανουήλ Καραλή, αθλητή του Απόλλων Πύργου του ακούραστου εκπαιδευτικού κ. Καίσαρη – δείχνουν το δρόμο που έχουν χαράξει οι εμπλεκόμενοι στο Στάδιο..

Χαράλαμπος Δημητρουλόπουλος(Φύλακας Σταδίου)

«Τηρούνται τα μέτρα….»

Πηγαίνοντας στο «Χαράλαμπος Βιλαέτης», συναντήσαμε τον κ. Χαράλαμπο Δημητρουλόπουλο  φύλακα του Σταδίου που ανέφερε: «Κάθε απόγευμα συγκεντρώνονται πάρα πολλά παιδιά, που αγαπούν και ενδιαφέρονται για τον Στάδιο. Οι εγκαταστάσεις και όλο  κλίμα είναι  εξαιρετικό, ενώ τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα βάσει πρωτοκόλλου λόγω covid»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ