Λαμία: Η τραγική ιστορία του μαθητή που τον έδειρε ο δάσκαλος κι όταν πήγε ο πατέρας του… τον πλάκωσε κι αυτόν

Δάσκαλος χτύπησε πατέρα μαθητή στη Λαμία, σήμερα, Πέμπτη, το πρωί, αφού πρώτα είχε χτυπήσει και το παιδί δημοτικού.

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο στη Λαμία, με έναν δάσκαλο να κατηγορείται ότι έστειλε στο νοσοκομείο πατέρα μαθητή, αφού νωρίτερα είχε χτυπήσει και το ίδιο το παιδί.

Ο πατέρας θέλησε να ζητήσει τον λόγο από τον δάσκαλο, για τη συμπεριφορά απέναντι στο παιδί του και αντί για εξηγήσεις, δέχτηκε την επίθεση του εκπαιδευτικού και τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός που έχει έρθει από άλλο μέρος στη Λαμία, συμπεριφέρθηκε βίαια σε μικρό μαθητή, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα “έχασε” την αγαπημένη του μητέρα, με αποτέλεσμα το παιδί να φοβηθεί και να βάλει τα κλάματα.

Όταν ο πατέρας πήγε στο σχολείο για να ζητήσει εξηγήσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά του δασκάλου, ο δεύτερος τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές και του προκάλεσε πρόβλημα στη μέση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο διάδρομο του σχολείου, μπροστά στα μάτια ορισμένων παιδιών και ευτυχώς επενέβη άλλος δάσκαλος για να το σταματήσει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου ανθρώπου, για τον οποίο υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του, με βίαια περιστατικά εναντίον μαθητών.

Το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του, ζητούσε την άμεση απομάκρυνση του από τη σχολική μονάδα.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ