Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Με Ηλία Φωτόπουλο στο τιμόνι

ΠΑΟ Βάρδας: Με Ηλία Φωτόπουλο στο τιμόνι

Μοναδικός στόχος η άνοδος στη Γ’ Εθνική

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Νέο ξεκίνημα για τον ΠΑΟ Βάρδας, με τους «πράσινους» να έρχονται σε επίσημη συμφωνία με τον Ηλία Φωτόπουλο στον πάγκο, ενώ όσον αφορά το στόχο είναι ξεκάθαρος και έχει να κάνει με κατάκτηση του  πρωταθλήματος Ηλείας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Όλα τα παραπάνω συζητήθηκαν προχθές αργά το βράδυ σε σύσκεψη που έγινε ανάμεσα στη διοίκηση και τον κ. Φωτόπουλο, στην οποία το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.  Εκδόθηκε μάλιστα και ανακοίνωση από τη διοίκηση που αναφέρει : «Ο ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή ΗΛΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ. Με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική ο Ηλίας Φωτόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία του ΠΑΟ Βάρδας. Άπαντες γνωρίζουμε πως η θέση της ομάδας δεν είναι στις τοπικές κατηγορίες και φέτος είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών και συγκεκριμένα στη Γ΄ Εθνική. Ευχόμαστε στον coach καλή επιτυχία, καλή δύναμη με υπομονή και επιμονή».

«Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε…»

Προπονητής  με σημαντική προσφορά στον ΠΑΟ Βάρδας παλαιότερα, ο Ηλίας Φωτόπουλος ήταν ξεκάθαρος λίγο μετά την επιστροφή του στον πάγκο του ΠΑΟ  Βάρδας. «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Η ιστορία του ΠΑΟ Βάρδας και η φανέλα του είναι γνωστή και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Με σκληρή δουλειά πιστεύω ακράδαντα πως θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και που κάνουν λόγο για κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας και άνοδο στη Γ΄ Εθνική», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός της ομάδας της Βουπρασίας.

Τελική ευθεία για το σχεδιασμό

Μετά τη διευθέτηση στο θέμα του προπονητή, μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά προκειμένου ο ΠΑΟΒ να παρουσιαστεί πανίσχυρος. Άμεσα θα ξεκινήσουν επαφές με ποδοσφαιριστές που ήταν και πέρσι στην ομάδα προκειμένου ν’ ανανεώσουν, ενώ στα πλάνα είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ