Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΔύσκολες ώρες για την Μαρίνα Σάττι: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Σάττι: Πέθανε ο πατέρας της

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Μαρίνα Σάττι. Η τραγουδίστρια, που σε λίγο καιρό θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, έχασε τον πατέρα της, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η Μαρίνα Σάττι έχει μεγαλώσει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο πατέρας της ήταν από το Σουδάν, ενώ η μητέρα της είναι Ελληνίδα.

Σε συνέντευξή της στο «Στούντιο 4», η Μαρίνα Σάττι είχε πει: «Η μαμά μου έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, ο μπαμπάς μου στο Σουδάν. Υπήρχαν διαφορές κι ακόμα υπάρχουν. Ωστόσο, πιστεύω ότι κατάφεραν με τον έρωτα να βρουν ισορροπία και στη συνέχεια, ήρθαμε κι εμείς, τα παιδιά».

«Πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν, η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από ό,τι στην Ελλάδα γιατί για εκείνους ερχόμασταν από μία χώρα που ήταν κάπως πιο “μπροστά” σε κάποια πράγματα», είχε εξηγήσει.

Στη συνέχεια είχε αναφέρει: «Ο μπαμπάς μου μένει και τώρα στο Σουδάν. Αυτή την περίοδο, όμως, βρίσκεται στην Αίγυπτο. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου – 15 ετών – είναι εκεί. Με την αδελφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά, όταν ήταν 7 ετών και δεν έχει άλλα αδέλφια με τους γονείς της.

Ήταν πολύ ενθουσιασμένη, ήθελε πάρα πολύ να μας βλέπει, μας έπαιρνε τηλέφωνο η μαμά της έλεγε: “θέλει να σας δει η μικρή, συνέχεια σε όλους λέει ότι έχει δύο αδέλφια αλλά είναι στην Ελλάδα”. Έχει φωτογραφίες μας στο σπίτι. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα με τη μουσική, χορεύει, τραγουδάει, έχει ρυθμό, μιλάει πολλές γλώσσες».

enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ