Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLife & StyleΈτσι είναι στα αλήθεια το σώμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: Οι αρετουσάριστες φώτο...

Έτσι είναι στα αλήθεια το σώμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: Οι αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό που προκάλεσαν παραμιλητά

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τους τελευταίους μήνες είχε πάρει παραπάνω κιλά και, όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είχε δεχτεί κάποια μηνύματα στο Instagram από ανθρώπους που ήθελαν να μάθουν αν είναι έγκυος.

«Προχθές ανέβασα μία φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε: “μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι”. Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος.

Έχω μία πίεση γιατί λέω: “είμαι 34 ετών, θα προλάβω;”. Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος», είχε εξομολογηθεί η influencer στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ωστόσο, εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει διατροφή, ακολουθώντας τις συμβουλές της διατροφολόγου της σε συνδυασμό με γυμναστική.

Η μεγάλη και εντατική της προσπάθεια έγινε ολοφάνερη μέσα από τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό που δημοσιεύει το τελευταίο διάστημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι νέες αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ