Κατερίνα Καινούργιου: Τι έγραφε το μήνυμα που της έστειλε η Φαίη Σκορδά;

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς και μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση της με την Φαίη Σκορδά

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει σήμερα φινάλε με το Ευτυχείτε και θέλησε να αποκαλύψει το μήνυμα που της έστειλε η Φαίη Σκορδά την περασμένη εβδομάδα, μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Open ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί στο τηλεοπτικό πεδίο.

Μετά την προβολή ενός βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε on air το μήνυμα που της έστειλε η Φαίη Σκορδά όταν πέρασε την περιπέτεια με την υγεία της και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Αυτή τη στιγμή δεν λέμε για ανταγωνισμούς και νούμερα τηλεθέασης. Προσωπικά δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Εννοείται πως όλοι θέλουμε να βγαίνουμε πρώτοι. Να πω και κάτι που με συγκίνησε. Την προηγούμενη εβδομάδα που είχα το περιστατικό με την υγεία μου και μπήκα στο νοσοκομείο γιατί έπρεπε να κάνω εξετάσεις, έκανα και μαγνητική να δω αν όλα είναι οκ, είχα ταραχτεί πάρα πολύ και η Φαίη μου έστειλε μήνυμα. Το εκτίμησα πάρα πολύ. “Περαστικά! Σου εύχομαι να είσαι καλά, να πάνε όλα καλά κορίτσι μου”. Μπορεί να λες ποια είναι πρώτη και ποια είναι δεύτερη γιατί έτσι είναι τα πράγματα αλλά προσωπικά δεν έχει κανένας τίποτα με τον άλλον και ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα για τους ανθρώπους που είναι απέναντι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ