Η κόρη του Μανώλη Καντάρη ξεσπά: Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον πατέρα μου

Με δημόσια ανάρτησή της η κόρη του Μανώλη Καντάρη ο οποίος είχε δολοφονηθεί άγρια το 2011, ξεσπά με αφορμή τα όσα ακολούθησαν του γεγονότος στο Πέραμα και της επίσκεψη του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου στην οικογένεια του άτυχου νεαρού Ρομά.

«Ο κύριος Τζανακόπουλος επισκέφθηκε την οικογένεια Ρομά και δήλωσε ότι θα διεκδικήσει από το κράτος “να αναλάβει την ευθύνη για την στήριξη της οικογένειας του, των τριών παιδιών του και της συζύγου του.” Δεν είδα την ίδια ευαισθητοποίηση για τον πατέρα μου, Μανώλη Καντάρη», σημειώνει η Ανδριάνα Καντάρη στο μήνυμά της.

«Δέκα χρόνια μετά από τον άδικο θάνατο του μπαμπά μου, κανείς δεν μας έχει επισκεφθεί και ουδέποτε λάβαμε καμία απολύτως βοήθεια από το κράτος. Τέτοιες κινήσεις μας αποδεικνύουν πως η ευαισθητοποίηση είναι επιλεκτική και πως επικρατεί το θέατρο του παραλόγου», καταλήγει η κόρη του δολοφονηθέντος.

Πήγαινε την γυναίκα του στο μαιευτήριο και τον δολοφόνησαν
Η δολοφονία Καντάρη, τον Μάιο του 2011, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δύο άτομα αφγανικής καταγωγής ηλικίας 20 και 27 ετών, τότε, είχαν συλληφθεί από την αστυνομία καθώς ομολόγησαν την άγρια δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, στο κέντρο της Αθήνας.
Ο άτυχος υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρίας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι για μια κάμερα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου ενώ κατευθυνόταν με τη σύζυγό του στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί του. Όπως είπαν οι δράστες στους αστυνομικούς μετά το έγκλημα πούλησαν την κάμερα στο Μοναστηράκι για το ποσό των 120 ευρώ.

Ας σημειωθεί, ότι ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με κλιμάκιο του κόμματος επισκέφθηκε χθες τον καταυλισμό των Ρομά στον Ασπρόπυργο, και την οικογένεια του νεαρού που σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών. «Υποχρέωση του κράτους είναι να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην οικογένεια του Νίκου Σαμπάνη, απέναντι στα παιδιά του, απέναντι στη γυναίκα του, έτσι ώστε αυτό να είναι μια ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και μεταμέλειας, κρατικής μεταμέλειας, γι’ αυτό το απαράδεκτο περιστατικό», δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος, προκαλώντας την έκρηξη οργής της κόρης του Μανώλη Καντάρη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ