Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΧάθηκε άδικα ένας ακόμα οικογενειάρχης

Χάθηκε άδικα ένας ακόμα οικογενειάρχης

Στο δρόμο-καρμανιόλα που έχει «φάει» εκατοντάδες ψυχές

Στον Πύργο ερχόταν ο  Ν. Πανούτσος που σκοτώθηκε στο ύψος των Τσουκαλεϊκων

Ένας ακόμα οικογενειάρχης βρήκε τραγικό θάνατο στο δρόμο-καρμανιόλα Πατρών –Πύργου το Σάββατο το μεσημέρι, ενώ κατευθυνόταν στον Πύργο για επαγγελματικούς λόγους.

Νεκρός είναι ο Νίκος Πανούτσος  48 ετών  από το Βασιλικό Αχαΐας, πατέρας δύο παιδιών,  ο οποίος ξεκίνησε από την Τριταία, μαζί με συντοπίτη φίλο του – νοσηλεύεται τραυματισμένος ελαφρά – όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε ένα σημείο της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεϊκων,ένα επαγγελματικό βαν διανομών φέρεται να βγήκε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και οι τρεις επιβαίνοντες στα οχήματα. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος Νίκος Πανούτσος έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επανέφεραν επί τόπου στη ζωή, αλλά ο 48χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί και εξέπνευσε κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για ένα ακόμα θύμα που προστίθεται στο μακρύ κατάλογο της εκατόμβης  στο  «δρόμο», η κατασκευή του  οποίου εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ