ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ  ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

103

«Προορισμός και αποστολή μου η Ηλεία!»

  • ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
  • «Στις 8 Οκτωβρίου λέμε ξανά ΝΑΙ στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια»
  • « Είμαι παρών για τον τόπο μας με θέληση, αποφασιστικότητα και όραμα»
  • «Συνεχίζουμε μαζί και μόνο μπροστά! Μπροστά για την Ηλεία, μπροστά για όλους!»

Μοναδικές στιγμές που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη του,  έζησε το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου ο Νίκος Κοροβέσης ο οποίος πραγματοποίησε στην πλατεία του Πύργου, την κεντρική προεκλογική του ομιλία, παρουσία πλήθους κόσμου από κάθε γωνιά της Ηλείας, γεγονός που αποδεικνύει και την μεγάλη δυναμική που έχει ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού, η οποία μάλιστα δείχνει να αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Άτομα όλων των ηλικιών από πολύ νωρίς κατέκλυσαν τον χώρο πέριξ των καταστημάτων OBIκαι VANDALPROJECToοποίος για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε πολύ  μικρός για να χωρέσει την αγάπη και την στήριξη των πολιτών του νομού, προς το πρόσωπο του κ. Κοροβέση.

Ο Νίκος Κοροβέσης συγκινημένος από την αναγνώριση και την αποδοχή του κόσμου, τόνισε στην ομιλία του πως «έχει χρέος να μην προδώσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του» κάνοντας παράλληλα μια αναδρομή στα πεπραγμένα της περασμένης τετραετίας, αλλά και παρουσιάζοντας παράλληλα  το όραμα του για την Ηλεία της νέας πενταετίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού έγινε δεκτός με επευφημίες και ζωντάνια από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι, πολλές φορές κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα ενώ από την πλευρά του ο ίδιος,  μετά το τέλος της εκδήλωσης, τους χαιρέτησε όλους ένας προς ένας ευχαριστώντας τους για την στήριξη και ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Ν. Κοροβέσης τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Κυριακή 8 Οκτωβρίου δεν θα είναι απλά η μέρα της μεγάλης μας νίκης.Δεν θα είναι απλά η μέρα που οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας θα δώσουν εκ νέου ισχυρή εντολή στον Νεκτάριο Φαρμάκη και στην παράταξή μας για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε το 2019.… Το 2019 ο Νεκτάριος Φαρμάκης – και τον ευχαριστώ γι’ αυτό – με εμπιστεύτηκε για Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού.Μεγάλη τιμή, μεγάλο όμως και το αίσθημα ευθύνης για μένα.Βλέπετε, ποτέ ξανά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν είχε τέτοια θεματική. Ποτέ ξανά δεν έγινε – μέχρι εκείνη την μέρα- από  μια Περιφερειακή Αρχή συντονισμένη προσπάθεια η περιοχής μας να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα στον πολιτισμό και τον τουρισμό, να τα συνδυάσει και να μετατρέψει το πλην σε συν. Το μηδέν σε ένα, το λίγο σε πολύ. Η «Φλόγα Πολιτισμού» άναψε  σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και σε κάθε πλατεία.Προβάλλαμε τον τόπο μας, επαναφέραμε το χαμόγελο στα χείλη των πολιτών και κυρίως πήραν οικονομική ανάσα οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες.  Στον Τουρισμό, η Ηλεία μας και όλη η Δυτική Ελλάδα ταξιδεύουν πλέον σε όλο τον κόσμο σαν Ολυμπιακή Γη.Έτσι μας ξέρουν, αυτοί είμαστε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό! Γιατί το  «Οlympian Land» δεν ήταν μια ακόμα δέσμευση που έγινε πράξη! Ήταν χρέος προς τον τόπο που μας αγκάλιασε, μας μεγάλωσε, μας ζει και μας αξίζει!Καταφέραμε να πάρουμε από το ΕΣΠΑ 4 εκατομμύρια ευρώ για την τουριστική προβολή της περιοχής την στιγμή που μέχρι πρότινος το ποσό που δικαιούταν η περιφέρεια ανερχόταν στο 1 εκατομμύριο ευρώ ενώ μετά από συνεννόηση με την διαχειριστική αρχή, τη νέα περίοδο αυτό το ποσό θα φτάσει για πρώτη φορά στα χρονικά, στα 5 εκατομμύρια, σπάζοντας νέο ρεκόρ» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Ν. Κοροβέσης.

«Στις 8 Οκτωβρίου δηλώνω ξανά παρών στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας.Παρών για τόπο μας και για το μέλλον μας. Παρών με δύναμη, θέληση και αποφασιστικότητα. Με πλάνο, όραμα και σχέδιο για την Ηλεία.Την Ηλεία της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της προόδου, της εξωστρέφειας και της κοινωνικής ευημερίας.Με ειλικρίνεια και σκληρή δουλειά για τους συμπολίτες μας Με γνώση, εμπειρία και θέληση… Και ζητώ την στήριξη σας. Γιατί είμαι ένας από εσάς! Και μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια!Γιατί ως απλός άνθρωπος της καθημερινότητας και της εργασίας νιώθω τις ανάγκες, τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας!Δώστε μου την δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε μαζί!» σημείωσε μεταξύ άλλων.