Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου Βουλευτής Ηλείας Ν.Δ: Ερώτηση στη Βουλή για την αποκατάσταση του δρόμου της Τ.Κ. Δραγωγίου του Δ. Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

139

Ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τα προβλήματα που εντοπίζονται στον επαρχιακό δρόμο της τοπικής κοινότητας Δραγωγίου κατέθεσε προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. Η κα Αυγερινοπούλου, στην ερώτησή της,τόνισε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος χρήζει συντηρήσεως και άμεσων διορθωτικών παρεμβάσεων για την ασφαλή διέλευση των κατοίκων.

Η Ηλεία Βουλευτής υπογράμμισε ότι πρόκειται γιαένα ιστορικό χωριό χτισμένο στα θεμέλια αρχαίου υδραγωγείου πριν από την Επανάσταση του 1821, καθώς και μια περιοχή με μεγάλη επισκεψιμότητα, λόγωτου Ναού του Επικουρίου Απόλλωνα, ο οποίος αποτελεί μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και ως εκ τούτου έχει προβεί σε σχετικές επικοινωνίες με τους αρμόδιους στην Περιφέρεια και στο Δήμο για την άμεση αποκατάσταση του οδικού δικτύου.