Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΗλείαΜάγεψε το «Κοριτσάκι με τα σπίρτα» στο θέατρο «Απόλλων»

Μάγεψε το «Κοριτσάκι με τα σπίρτα» στο θέατρο «Απόλλων»

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πύργου

Μηνύματα αγάπης και ανθρωπιάς πλημμύρισαν το κατάμεστο από κόσμο θέατρο «Απόλλων» στην παιδική θεατρική παράσταση «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς-Κρίστιεν Άντερσεν από το θέατρο «Θυμέλη» της Έλλης Βοζικιάδου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πύργου και του ΔΟΠΠ.

Μουσική, τραγούδια, χοροί εποχής, στόλισαν το έργο μαζί με τα θαυμάσια σκηνικά και κοστούμια με ένα ατμοσφαιρικό, αισιόδοξο και εορταστικό φινάλε που καταχειροκροτήθηκε απ’ όλα τα παιδιά και τους γονείς τους που παρακολούθησαν την παράσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση έχει βραβευτεί με το βραβείο «Δημήτρης Ποταμίτης» για την καλύτερη παιδική παράσταση της χρονιάς 2013-14 από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης.

Συντελεστές: Θεατρική διασκευή : Διονύσης Κούτσης Σκηνοθεσία : Έλλη Βοζικιάδου, Μουσική : Διονύσης Κούτσης, Σκηνικά :  Γιώργος Πολυχρονιάδης Kοστούμια: Έλσα Βώκου.

Τους ρόλους ερμήνευσαν οι ηθοποιοί: Στέφανη Νεοφύτου (Εμμανουέλα Ζαφειροπούλου), Νικόλας Καννάς (Ανδρέας Αποστόλου), Ζωή Φουρνιστάκη (Γωγώ Φάκου), Δέσποινα Παντελίδου , Αμαλία Κλημοπούλου (Έλλη Λορέντη) , Νίκη Αναστοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ