Νέο Δ.Σ. στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης: Πρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Μαραβέλιας

Νέος Πρόεδρος στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης,  εξελέγη χθες  ο Δημήτρης Μαραβέλιας , κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ.

Την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, που αποτελεί βασικό μέτοχο της ΕΕΤΑΑ, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου ευχαρίστησε την απελθούσα διοίκηση και έδωσε τα συγχαρητήριά του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και στον νέο Πρόεδρο, Δημήτρη Μαραβέλια, τονίζοντας ότι η ΕΕΤΑΑ είναι ένα σημαντικό εργαλείο για το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε μια ιδιαίτερη συγκυρία που οι Δήμοι και κυρίως οι μικροί, νησιωτικοί, ορεινοί και απομακρυσμένοι χρειάζονται στήριξη ενόψει του Ταμείου Ανάκαμψης και των άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Αναλυτικά τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ΕΕΤΑΑ είναι οι,  Ευαγγελία Γκόκου, Μπάμπτης Καούκης, Μανώλης Χαιρέτης, Σταματίνα Καφατζάκη, Σωκράτης Κεφαλογιάννης , Μανώλης Κοκοσάλης , Δημήτρης Μαραβέλιας , Χρήστος Μιχαλάκης, Γιώργος Ξυλούρης, Θανάσης Παπαγεωργίου και  Σπύρος Σπυρίδων.

????????????????????????????????????

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ