Συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη

Δ.Σ. Ήλιδας

Με 24 θέματα στη ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 30 Ιουνίου το Δ.Σ. του Δήμου Ήλιδας. Η συνεδρίαση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στην Αμαλιάδα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολυλειτουργικού χώρου (Συνεδριακό Κέντρο) και ώρα 20:00.

Από τα θέματα της ημερήσιας διάταξη ξεχωρίζουν τα εξής:

1. Υποβολή Πρότασης στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Υποδομές Μεταφορών , Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» στον Άξονα Προτεραιότητας «Διατήρηση και Προστασία Περιβάλλοντος – Προαγωγή της Αποδοτικής Χρήσης των Πόρων με τίτλο «Δημιουργία Πράσινων Σημείων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και δικτύωση τους», του έργου με τίτλο «Δημιουργία Μικρού Πράσινου Σημείου Δήμου Ήλιδας».

2. Σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Ήλιδας.

3. Έγκριση της 29/2021 απόφασης του ΝΠΔΔ Δ. Ήλιδας «Ο ΗΛΕΙΟΣ» με θέμα «Πρόταση συμφωνίας λειτουργίας αθλητικού κέντρου Αμαλιάδας με τους αθλητικούς συλλόγους».

4. Επί αιτήσεων μελών τού διοικητικού συμβουλίου τού ΝΠΔΔ Δ. Ήλιδας «Ο ΗΛΕΙΟΣ» για παραίτηση από τη θέση τους.

5. Επί αιτήσεως του κ. Παπαγιαννόπουλου Γεράσιμου για παραίτηση από την Επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών [σχετ. ΑΔΣ 34/2021]

7. Υποβολή αιτήματος στο Υπ. Τουρισμού για ίδρυση Σχολής Ξεναγών στον δήμο Ήλιδας.

9. Συμμετοχή τού δήμου στη λειτουργία θερινού σινεμά, στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Χελωνίτη Κόλπου.

10. Επί αιτήματος Ομίλου Ρακετιστών Κουρούτας για παραχώρηση χώρου παραλίας, με σκοπό τη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων.

13. Έγκριση υποβολής αιτήματος για φιλοξενία Ιστοσελίδων & λοιπών πληροφοριακών συστημάτων του Δήμου Ήλιδας από την Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ, μέσω των υποδομών του Κυβερνητικού Υπολογιστικού Νέφους ΑΕ.

17. Ορισμός υπόλογων διαχειριστριών για την υλοποίηση της πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ήλιδας».

22. Έγκριση Σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, του Δήμου Ήλιδας, με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ