Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠότε ανοίγουν τα γυμναστήρια

Πότε ανοίγουν τα γυμναστήρια

Σχεδιάζεται πρόγραμμα στήριξης μέσω ΕΣΠΑ

Η εστίαση άνοιξε σήμερα, 03.05.2021, μετά από έξι ολόκληρους μήνες, ωστόσο τα γυμναστήρια είναι… σε ακόμα χειρότερη θέση, καθώς είναι κλειστά σχεδόν από την αρχή της πανδημίας.

Οι πληροφορίες λένε πως σχεδιάζεται πρόγραμμα στήριξης μέσω ΕΣΠΑ για τους ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων που εξακολουθούν να δεινοπαθούν και στο ζήτημα αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναγνώρισε ότι οι επιχειρηματίες βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και γι’ αυτό θα έχουν και ειδική μεταχείριση, προαναγγέλλοντας το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Πάντως, ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί το πότε ακριβώς θα ανοίξουν ξανά. Εν τω μεταξύ, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, επεσήμανε ότι, πρέπει «να περιμένουμε να ανοίξει η εστίαση, να δούμε το θέμα της διασποράς. Οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διασπορά, θα το περιμένουμε από τους επιστήμονες, που αυτήν τη στιγμή έχουν το νου της στο άνοιγμα της Δευτέρας».

Ακόμη, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας – Πειραιά εξέφρασε την πεποίθησή της, πως «σε περίπου 10 ημέρες θα μπορούν να ανοίξουν τα γυμναστήρια εξαιτίας των εμβολιασμών και των self test που προχωρούν, με μεγάλη προσοχή».

Πηγή: Newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ