Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΘάνατος Μαρίτας Αγγελοπούλου: Πένθος και… το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Θάνατος Μαρίτας Αγγελοπούλου: Πένθος και… το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Ο θάνατος της Μαρίτας Αγγελοπούλου, η κατάθεση ψυχής και τα λόγια φίλων της.

Η είδηση του θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου, διαδόθηκε αστραπιαία και η ξαφνική απώλεια της, «πάγωσε» την τοπική κοινωνία του Αιγίου και βύθισε στο πένθος τον αδελφό της Γιώργο και τη μητέρα της Γιώτα.

Η 43χρονη επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτρια του γνωστού εστιατορίου – beach bar «Ανώνυμο» στο Λόγγο Αιγιαλείας, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, χθες το πρωί. Τραγική ειρωνία, ο άνθρωπος που την εντόπισε ήταν η ίδια της η μητέρα. Την επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της, την Κυριακή. Κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» χτύπησε την πόρτα ωστόσο δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση και αναγκάστηκε να καλέσει κλειδαρά. Όταν μπήκε στο χώρο την εντόπισε στον καναπέ του σπιτιού, χωρίς τις αισθήσεις.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου το όνομα της οποίας ήταν συνώνυμο με τη διασκέδαση και άρρηκτα συνδεδεμένο με το παραλιακό κατάστημα που διατηρούσε με τον αδελφό της το τελευταίο διάστημα δεν συνήθιζε να δίνει το παρών κάθε βράδυ. Ετσι έγινε και το Σαββάτο, με την απουσία της να μην «ξαφνιάζει». Το γεγονός ωστόσο πως δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης ημέρας, ήταν αρκετό για να ανησυχήσει τους οικείους της.

Το «αντίο» των φίλων της – Συντετριμμένοι Βαρδάκης και Μαυρίδης

 «Ηταν πολύ φίλη μου την αγαπούσα, ήταν ένα καλό και παρεξηγμένο παιδί έδινε για όλους και τη ψυχή της. Είχε πολλές ευαισθησίες, πίσω από τη χαρά της έκρυβε πράγματα. Δεν είχε ξεπεράσει ποτέ τον θάνατο του πατέρα της, κάθε ημέρα μίλαγε γι’ αυτόν. Εχει σοκαριστεί όλη η Αιγιάλεια», δήλωσε συντετριμμένος στην «Π» ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Αιγιαλείας και επαγγελματίας εστίασης Στράτος Βαρδάκης.

Συγκλονισμένος από την απώλεια της και ο δημοτικός σύμβουλος Αιγιαλείας και πρώην αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου  Σωκράτης Μαυρίδης, που τους συνέδεε επίσης φιλιά ετών. «Υπήρξε ένα πολύ καλό παιδί, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ, της είχε στοιχίσει πολύ ο θάνατος του πατέρα της. Ηταν μια καλή ψυχή, εύχομαι καλή Ανάσταση, ας αναπαυθει εν ειρήνη τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της. Θα την θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελο και τη ζωντάνια της» είπε στην «Π».

Από την αυτοψία των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή η εγκληματική ενέργεια και απαντήσεις για το πρόωρο «φευγιό» της, αναμένεται να δώσει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, που κατά πληρφορίες θα γίνει σήμερα.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν κόρη του αιγιώτη καθηγητή μαθηματικών και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης Αγγελου Αγγελόπουλου, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στις 3 Φεβρουαρίου του 2011.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση σε μια  από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, τον Φεβρουάριο του 2021 στην «Π», δέκα χρόνια από την ημέρα που «σημάδεψε» για πάντα τη ζωή της είχε πει «Δεν απαλύνεται αυτός ο πόνος, απλώς μετριάζεται, παρ’ όλα αυτά δεν σβήνει. Oι  αναμνήσεις γίνονται οδυνηρές, κάποιες στιγμές η μνήμη του γεγονότος του τρόπου με τον οποίο έφυγε ο πατέρας μου, είναι επώδυνη και τραυματική. Δεν γίνεται αυτά να ξεχαστούν. Πρόκειται για ένα γεγονός που συντάραξε, τον εσωτερικό μου κόσμο πρωτίστως, όλη την ύπαρξη. Εγώ επέλεξα να γίνω πιο δυνατή. Οι αρχές και οι αξίες του πατέρα μου, ήταν η δύναμη μου για να μην «πέσω», αλλά να σηκωθώ… ακούω τη φωνή του, έρχεται κάθε μέρα στα όνειρα μου, δεν υπάρχει στιγμή που να μην σκέφτομαι τον πατέρα μου. Οι συμβουλές του για τα πιο απλά καθημερινά μέχρι τα πιο μεγάλα, είναι κάθε μέρα στο μυαλό μου, είναι ”οδηγός” μου για το σήμερα και το αύριο».

Συγκινησιακά φορτισμένη αναφερόμενη στον αδελφό της είχε δηλώσει: «Ήταν και είναι δίπλα μου. Χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσα να επιβιώσω, εάν δεν τον είχα δεν θα μπορούσα να υπάρξω. Είναι ο φύλακας άγγελος μου, χάσαμε τον πατέρα μας, αλλά έχω εκείνον και συνεχίζω». Η τελευταία ανάρτηση της στο facebook στις 22 Ιουλίου , ήταν αφιερωμένη σε εκείνον!

Πηγή:pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ