Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΔήμητρα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος ήταν μπροστά σε 2-3 κρίσεις της Τζωρτζίνας –...

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος ήταν μπροστά σε 2-3 κρίσεις της Τζωρτζίνας – Να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας, τη σύλληψη της αδελφής της, Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, τη στάση του Μάνου και τις αντιδράσεις του κόσμου στην Πάτρα μίλησε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.about:blank

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλώντας στο MEGA και απαντώντας στα όσα ακούγονται ότι τόσο η ίδια όσο και ο Μάνος μπορεί να μπουν στο «κάδρο» των ερευνών και αν φοβάται, απάντησε «γιατί να φοβηθώ; Δεν υπάρχει λόγος να φοβηθώ. Όποιος είναι αληθινός δεν έχει λόγο να φοβηθεί».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε ότι δεν περίμενε την εξέλιξη αυτή με την Ρούλα, ούτε τώρα πάει το μυαλό της σε αυτή. Σε ερώτηση για το τι πιστεύει ότι έχει συμβεί, απάντησε ότι «δεν μπορώ να σου πω. Θα τα πω αλλού, εκεί που πρέπει. Είμαι σίγουρη για κάποια πράγματα 99% που έχουν συμβεί και θα φανούν».

Η ίδια αναρωτήθηκε γιατί στις πρώτες τοξικολογικές δεν ανιχνεύτηκε η ουσία και ανιχνεύτηκε όταν επαναλήφθηκαν. «Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα βγει. Αυτό είναι δεδομένο. Εμείς την αλήθεια την ξέρουμε. Θα την αφήσω να βγει από μόνη της».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου τόνισε ότι «κάποιοι άνθρωποι είναι εμμονικοί. Ήθελαν ένα εξιλαστήριο θύμα, ε δεν υπήρχε άλλο. Αν ήταν ο Μάνος εκείνη τη στιγμή εκεί, θα ήταν ο Μάνος, αν ήμουν εγώ θα ήμουν εγώ, αν ήσουν εσύ θα ήσουν εσύ».

Όταν η δημοσιογράφος της είπε ότι μέχρι πρότινος κανείς δημοσιογράφος δεν είχε προηγούμενα με τη Ρούλα, μέχρι να σκάσει το θέμα όπως έσκασε, όλοι έλεγαν για μία μάνα που ζούσε το δικό της Γολγοθά, η Δήμητρα απάντησε:

«Όχι, όχι δεν το έλεγαν όλοι. Παίζονται φιλίες, παίζονται συμφέροντα, παίζονται πολλά. Είναι κάποια άτομα που ήταν εμμονικά με τη Ρούλα, που έχουν κάποιες συγκεκριμένες φιλίες και ήθελαν να κινήσουν όλες τις υποψίες προς τα εκεί».

Όπως είπε η Δήμητρα, «η Ρούλα, όταν βγήκε το παιδί από εδώ, από τη ΜΕΘ για να πάει στο «Αγλαΐα Κυριακού» ακολουθούσε από πίσω το ασθενοφόρο με τον Μάνο. Την άφησε στο νοσοκομείο, πήρε ο Μάνος όλα τα φάρμακα της Τζωρτζίνας και τα ρούχα γιατί είπαν ότι θα τα δίνουν αυτοί, κατέβηκε ο Μάνος πάλι στην Πάτρα και πέντε μέρες, τέσσερις… πόσες ήταν το παιδί μέσα; Η Ρούλα δεν ξαναβγήκε από το νοσοκομείο. Πού το είχε κρύψει, ό, τι και να είχε πάρει. Πού ήταν, τί ήταν; Δεν ξέρω τι έχει τελειώσει η αδερφή μου και τα έκρυβε τόσο καλά; Ούτε ρούχα δεν είχε μαζί της, φόραγε τα ίδια ρούχα…».

Σχετικά με τα περιστατικά και το ότι η Ρούλα ήταν το μόνο άτομο μέσα στο δωμάτιο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε ότι «δεν ήταν σε όλα τα περιστατικά. Στην Τζωρτζίνα στα εννιά επεισόδια, δέκα που λένε ότι είναι ύποπτη γι’ αυτό. Σε δύο ή τρία περιστατικά από αυτά που έκανε η Τζωρτζίνα με τις κρίσεις, ο Μάνος ήταν μέσα στο δωμάτιο, μαζί με την Ρούλα. Ήταν ο Μάνος που τσακώθηκε με τους γιατρούς γιατί έδιωχναν το παιδί άρον – άρον».

Όταν επέμεινε η δημοσιογράφος για το εάν ήταν ο Μάνος μέσα, εκείνη τόνισε ότι «υποτίθεται ότι έχουν γίνει, όπως λένε εννιά απόπειρες, δέκα, δεν θυμάμαι πόσες λένε, κατά της Τζωρτζίνας. Στις τρεις υποτίθεται από αυτές τις απόπειρες, ο Μάνος ήταν μέσα. Ήταν μπροστά στις κρίσεις που έκανε η Τζωρτζίνα. Ήταν μπροστά».

Η δημοσιογράφος τόνισε ότι «δεν ήταν όμως στους θανάτους ο Μάνος» και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να το ξέρει κανένας αυτό, αν γίνει μία καλή άρση θα δουν αν ήταν και τι έβλεπε».

Δημοσιογράφος: Πρώτη φορά ακούγεται αυτό, δηλαδή τι εννοείς; Ήταν ο Μάνος εκεί  ή του είχε κάνει μία βιντεοκλήση η Ρούλα;

Δήμητρα: Ακριβώς. Όταν η Τζωρτζίνα έπαθε το τελευταίο επεισόδιο που κατέληξε, μιλούσαν σε βιντεοκλήση γιατί ανέβαινε ο Μάνος στην Αθήνα με το ΚΤΕΛ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ