Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήArt Metrano: Πέθανε ο ηθοποιός από την ταινία “Η μεγάλη των μπάτσων...

Art Metrano: Πέθανε ο ηθοποιός από την ταινία “Η μεγάλη των μπάτσων σχολή”

Ο Art Metrano ή Ernie Mauser, όπως έγινε γνωστός μέσα από την ταινία “Police Academy” (Η μεγάλη των μπάτσων σχολή), πέθανε σε ηλικία 84 ετών. Ο γνωστός ηθοποιός και κωμικός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Φλόριντα από φυσικά αίτια.

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε στο Hollywood Reporter ο γιος του.

Εκτός από τον ρόλο του στις ταινίες του 1985 και 1986 ως αστυνομικός, ο Art Metrano εμφανίστηκε επίσης στο “Joanie Loves Chachi”, αλλά και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

Η καριέρα του Art Metrano

Ο Metrano ξεκίνησε την καριέρα του, μελετώντας την τέχνη του ηθοποιού με την Stella Adler και τον John Cassavetes.

Έκανε stand-up στο Catskills. Η πρώτη μεγάλη του επιτυχία ήρθε όταν ένας παραγωγός για το “The Tonight Show Starring Johnny Carson”, τον προσκάλεσε να εμφανιστεί στην εκπομπή το 1970, όταν τον είδε σε ένα σόου.

“Ξαφνικά άρχισα να κάνω όλα αυτά τα σόου. Ήταν καταπληκτικό” περιέγραψε σε μια συνέντευξή του το 2015.

Όταν η καριέρα του είχε απογειωθεί το 1989, ο ηθοποιός ενώ έκανε εργασίες στη στέγη του σπιτιού του στο Λος Άντζελες, έπεσε από τη σκάλα.

Δυστυχώς, έσπασε τρεις σπονδύλους, καθιστώντας τον τετραπληγικό.

“Ήταν στην κορυφή της καριέρας του όταν έγινε αυτό και τότε όλα σταμάτησαν” δήλωσε ο γιος του στο Hollywood Reporter.

“Κατάφερε όμως να χαρεί τη ζωή του και να ξεπεράσει την αναποδιά αυτή” πρόσθεσε.

Ο Metrano απέκτησε τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του.

Η ανάρτηση του γιου του Art Metrano

“Χθες έχασα τον καλύτερό μου φίλο, τον μέντορά μου, τον μπαμπά μου” έγραψε ο γιος του Χάρι, σε μια ανάρτηση στο Instagram.

“Ήταν και θα είναι για πάντα ο πιο σκληρός άνθρωπος που ξέρω. Δεν γνώρισα ποτέ κάποιον που ξεπέρασε περισσότερα εμπόδια από ότι εκείνος” τόνισε.

“Πολέμησε και κέρδισε τόσο πολλά όλα αυτά τα χρόνια που τον έβλεπα πάντα ως άφθαρτο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ζούμε για πάντα στη γη, αλλά το πνεύμα ενός ατόμου μπορεί να ζήσει για πάντα μέσα σου” σημειώνει.

“Μπαμπά, θα είσαι πάντα μέρος μου και θα συνεχίσω να ζω την κληρονομιά σου. Όταν κάποιος κατέληξε στο απόφθεγμα, “οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ”, είμαι σίγουρος ότι μιλούσαν για σένα μπαμπά. Σ ‘αγαπώ και μου λείπεις πολύ! Μια μέρα θα σε ξαναδώ. Ξεκουράσου στον Παράδεισο. Τώρα είσαι ο φύλακας άγγελός μου” κατέληξε.

Στις αρχές του 2021, πέθανε και η Marion Ramsey σε ηλικία 73 ετών. Η ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της στην ταινία “Η μεγάλη των μπάτσων σχολή”, πέθανε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες

Οι θαυμαστές της θυμούνται την Ramsey για την μοναδική της ερμηνεία στον ρόλο της ως αστυνομικός Laverne Hooks στην ταινία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ