Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλεία«Γεύση» από Διεθνές Φεστιβάλ

«Γεύση» από Διεθνές Φεστιβάλ

Στο Σινέ Άστρον στα Λεχαινά

Στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας -Κυλλήνης ,πραγματοποιήθηκε  απόψε στο Σινέ Άστρον στα Λεχαινά η εξαιρετική παράσταση ,στην οποία συμμετείχαν η παιδική χορωδία της Σχολής Χορωδιακής Τέχνης Μονάχου, υπό τη διεύθυνση του κ. Maskim Matsiushenkau  ,σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε και η παιδική χορωδία του 2ου Γυμνασίου Πύργου  ,υπό τη διεύθυνση της κ Κωνσταντίνας Σακκά- Κυρίτση, καθηγήτρια μουσικής.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή σύμπραξης των δύο χορωδιών ,που απέδωσαν εκπληκτικά την  «Άρνηση» σε στίχους Γεωργίου Σεφέρη  και μουσική Μίκη Θεοδωράκη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Λέντζας Ιωάννης, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος με το υψηλής ποιότητας θέαμα, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής  Κακαλέτρη  Γεωργία, ο Πρόεδρος  της Δημοτικής Κοινότητας Μυρσίνης Αποστολόπουλος Ανδρέας, οι κληρικοί της ενορίας των Λεχαινών, ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής ΟΡΦΕΥΣ Μίγκος Ανδρέας , ο συντονιστής της εκδήλωσης Σαραντόπουλος Γεώργιος  και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Πύργου .

Θερμές ευχαριστίες στην κ. Δέσποινα Κέμμη για τη συμβολή της.

Προσεχώς θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ