Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Δυο νέες ανανεώσεις

Πανηλειακός: Δυο νέες ανανεώσεις

Συνεχίζουν στους «ερυθρόλευκους» οι Κουρλός και Κανάνι

Ανανεώσεων συνέχεια στον Πανηλειακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό πως  συνεχίζουν και τη νέα περίοδο τόσο με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Κουρλό όσο και  με τον ακραίο αμυντικό Λέντιο Κανάνι. Από κει και πέρα άμεσα θα έχουμε και ανακοινώσεις με τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών, ενώ η προετοιμασία συνεχίζεται εντατικά  υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Κούτση.

Ο Παναγιώτης Κουρλός

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 28χρονο (γεν. 10/12/1994) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παναγιώτη Κουρλό, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος Ηλείος τερματοφύλακας, ο οποίος βρίσκεται στον Πανηλειακό από το καλοκαίρι του 2020 αποτελώντας σημαντικό μέλος του ροτέισον της ομάδας μας στην πορεία της μέχρι την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε με την Διοίκηση και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους των ερυθρόλευκων στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Κατά την περσινή σεζόν ο Αμαλιαδίτης κίπερ κάθισε κάτω από τα γκολπόστ συνολικά 8 φορές σε όλες τις διοργανώσεις διατηρώντας ανέπαφη την εστία του στις τρεις από αυτές.

Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με υγεία, πολλές χαρές και νέες επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα. 

Ο Λέντιο Κανάνι

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 22χρονο (γεν. 20/9/2000) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Λέντιο Κανάνι, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο δεξιόποδαρος Πυργιώτης ακραίος οπισθοφύλακας, ο οποίος εντάχθηκε στην οικογένεια του Πανηλειακού το καλοκαίρι του 2020 αποτελώντας βασικό στέλεχος στην περσινή πορεία της ομάδας μας μέχρι την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε με την Διοίκηση και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους των ερυθρόλευκων στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Κατά την περσινή σεζόν ο ταχύτατος μπακ-χαφ κατέγραψε συνολικά 24 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με υγεία, πολλές χαρές και νέες επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ