Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ1 DUOMO- MONK/1ος όμιλος- Πέλοπας – Πελόπιο 2-1: Σπουδαίο τρίποντο

Α1 DUOMO- MONK/1ος όμιλος- Πέλοπας – Πελόπιο 2-1: Σπουδαίο τρίποντο

Σπουδαία νίκη, δεύτερη στο πρωτάθλημα, για τον Πέλοπα Πύργου επί του Πέλοπα Πελοπίου σε μια αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι τέλους.  Η ομάδα του Πύργου πήρε προβάδισμα στο σκορ 1-0 στο 36’ χάρις σε τέρμα του Δ. Πλατή, ενώ στο 57’ ο Χαραλαμπόπουλος έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων για τους «μελανόλευκους» του Πύργου. Η ομάδα του Πελοπίου  που χάνει έδαφος στη μάχη της παραμονής μείωσε σε 2-1 στο 77’ με κεφαλιά του  Γ. Καραχάλιου. Οι νικητές που πλέον ατενίζουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, είχαν και δυο δοκάρια με τους Δαβουρλή και Τσιχλιά και πολλές ευκαιρίες κυρίως με τους Δημητρόπουλο και Κανελλόπουλο. Δοκάρι είχε και το Πελόπιο στο 88’ με τον Γρηγορόπουλο. Οι δυο ομάδες τελείωσαν το  ματς με 10 παίκτες , καθώς στο 72’ αποβλήθηκε ο Δαβουρλής με δεύτερη κίτρινη και στο 90’ ο Τσιμάνης με απευθείας κόκκινη.

Πέλοπας: Πετρόπουλος, Ε. Πλατής, Χριστακόπουλος, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Δαβουρλής, Δ. Πλατής, Δημητρόπουλος(51’ Αστερόπουλος), Χαραλαμπόπουλος, Τσιχλιάς(72’ Καλαθάς), Σπανός(51΄Κανελλόπουλος)

Πελόπιο: Κούβελας, Γ.Δ Χριστόπουλος, Γρηγορόπουλος, Η. Καραχάλιος, Κουτσογιαννόπουλος(46΄Τσιμάνης), Τζάρο, Γ. Καραχάλιος, Καρβουνιάρης, Γ.Ν Χριστόπουλος(80’ Αδάμης), Σακέλλης, Σταμόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ