Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠαναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-3: Πρώτη άλωση της Λεωφόρου με σφραγίδα Κούρτιτς!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-3: Πρώτη άλωση της Λεωφόρου με σφραγίδα Κούρτιτς!

Σε συναρπαστικό ματς με πολλές ευκαιρίες από τους δύο αντιπάλους, ο ΠΑΟΚ κατέστη η πρώτη ομάδα που νικά εφέτος στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό (3-1), χάρη σε πέναλτι του Κούρτιτς στο 85′ που καταλογίστηκε μέσω VAR και εκπληκτικό φάουλ του Σλοβένου στο 97′

Έτσι έπαιξαν

Με μοναχά μία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τον Σεμπάστιαν Παλάσιος αντί του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Ο Μπρινιόλι υπερασπίστηκε την εστία του Τριφυλλιού. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Κότσιρας, στο αριστερό ο Χουάνκαρ και ο Βέλεθ με τον Σάρλια στο κέντρο των μετόπισθεν. Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος οι δύο κεντρικοί μέσοι. Στο αριστερό φτερό της επίθεσης ο Βιτάλ, στο δεξί ο Παλάσιος, σε ελεύθερο ρόλο ο Καρλίτος και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φρέσκαρε την ενδεκάδα του, μιας και την Πέμπτη ο δικέφαλος του βορρά είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στη Τούμπα. Ο Πασχαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ. Αριστερός μπακ ο Βιερινία, δεξιός ο Τέιλορ και στόπερ οι Μιχαηλίδης, Βαρέλα. Κούρτιτς και Εσίτι οι κεντρικοί μέσοι. Αριστερό εξτρέμ ο Μούργκ, δεξί ο Ζίβκοβιτς, σε ελεύθερο ρόλο ο Μπίσεσβαρ και… φουνταριστός ο Άκπομ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ