Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝίκη αύριο στη Ναύπακτο για να τελειώνει

Νίκη αύριο στη Ναύπακτο για να τελειώνει

Γ’  Εθνική: ΠΑΟ Βάρδας

Αποφασισμένοι δηλώνουν οι «πράσινοι» της Βουπρασίας

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Η πιο μεγάλη μέρα πλησιάζει για τον ΠΑΟ Βάρδας, με τους «πράσινους» της Βουπρασίας να παίζουν αύριο το απόγευμα στη Ναύπακτο κόντρα στον τοπικό Αστέρα τους κόπους μιας χρονιάς στη μάχη της παραμονής. Ειδικότερα μετά και τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής το περασμένο Σάββατο, οι «πράσινοι» της Βουπρασίας γνωρίζουν πως  για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους ανανεώνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο της παραμονής θα πρέπει να κερδίσουν στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Σε διαφορετική περίπτωση μπαίνουν σε σενάρια και θα περιμένουν τι θα γίνει στις αναμετρήσεις της Ζακύνθου και του Διαβολιτσίου, θέλοντας να στραβοπατήσει μια εκ  των Αχαϊκή ή Διαβολίτσι. Στον ΠΑΟΒ γνωρίζουν πως το έργο τους δεν είναι και το πιο εύκολο και ασφαλώς θα ήθελαν να είναι πιο άνετοι και ήρεμοι αύριο, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα  η κατάσταση είναι ξεκάθαρη.

Οι «πράσινοι» με νίκη ανανεώνουν πανηγυρικά το εισιτήριο της παραμονής  αποδεικνύοντας πως αποτελούν μια σταθερή δύναμη της κατηγορίας, ενώ σε διαφορετική περίπτωση πάμε για θρίλερ μέχρι τέλους. Στα της προετοιμασίας, μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου αυτή κυλά χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Μίκι Τσίρκοβιτς ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει νωρίς το μεσημέρι από τη Βάρδα. Εκτός πλάνων οι τραυματίες Μωραϊτης και Σταθόπουλος, όπως επίσης και ο Περικλής Πολίτης που έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ