Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑΣΟ Ηρακλής Πύργου

ΑΣΟ Ηρακλής Πύργου

Συνεχείς δραστηριότητες

Ο ΑΣΟΠ Ηρακλής Πύργου εδω και δυο χρόνια έχει δημιουργήσει και κλειστό σκοπευτήριο ολυμπιακών αθλημάτων πιστόλι και τυφέκιο όλων των κατηγοριών και βρίσκεται στην πλατεία Δεξαμενής επι της Κωνσταντινουπόλεως τηλ 6944206242,στης προπονήσεις Συμμετέχουν. Αρκετοί αθλητές από 8 ετών και άνω όπως η ΒΑΜΒΑΚΑ ΑΡΣΙΝΟΗ του Βασιλείου που συμμετείχε στα παλαιολογια, επετειακούς πανελληνίους αγώνες που έγιναν στην Σπάρτη το πρώτο σαββατο-κυριακο του Ιουνίου όπως κάθε χρόνο η αθλήτρια με προπονητή Σκοποβολής τον Κρεμμυδα Διαμαντή αλλά και τον πάτερα της έμπειρο αστυνομικό σε θέματα όπλων κατάφερε αν και πρώτη φορά σε επισήμους  αγώνες  να φέρει 4 θέση με πολύ υψηλή βαθμολογία σε πανελλήνια κατάταξη στην Κατηγορία κορασίδων ελεύθερο τυφέκιο.

Η αθλήτρια αν και λόγο covid δεν ήταν δυνατόν να προπονηθεί κατάφερε να είναι στην τετράδα απόδειξη το πολύ ψήλο επίπεδο ετοιμότητας καλή επιτυχία στα επόμενα και σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές που προετοιμάζονται για τα Πρωταθλήματα που έρχονται.. 

Επιτυχίες για Νίκο Δασιό

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για την σκοποβολή από τον πυργιώτη αθλητή ΔΑΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ οπού μετά την επιτυχία στο διεθνές πρωτάθλημα κατέκτησε την 4 θέση στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολή 8 σταδιον που Έγινε στοο σκοπευτήριο Αρόης στην Πάτρα με πάρα πολλές συμμέτοχες στην στάνταρ Κατηγορία που εντάσσετε και τέτοιου είδους συμμέτοχες είναι το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό που θα ανακοινωθεί σύντομα ο αθλητής του άσο Ηρακλή πύργου προπονείτε στο σκοπευτήριο Λαμπετιου. Όπου πλέον παρέχει την δυνατότητα για προπόνηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού αυτής της κατηγορίας αθλητών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ