Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΓ΄ Εθνική: Σε επιτυχημένη επέμβαση ο Μωραϊτης

Γ΄ Εθνική: Σε επιτυχημένη επέμβαση ο Μωραϊτης

ΠΑΟ Βάρδας

Πρόβλημα τραυματισμού ο Σταθόπουλος

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Με επιτυχία στέφθηκε χειρουργική επέμβαση αποκατάσταση ρήξης χιαστού   στην οποία υποβλήθηκε ο Νίκος Μωραϊτης ύστερα από τον τραυματισμό που είχε στη Ζάκυνθο στο ματς με το Τσιλιβή.Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν από τον γιατρό Χρήστο Θέο, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να παίρνει εξιτήριο με τις ευχές για ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους να τον συνοδεύουν. Στο μεταξύ η ατυχία συνεχίζει να χτυπά την πόρτα της ομάδας της Βουπρασίας, καθώς πρόβλημα προέκυψε και με τον τερματοφύλακα Κώστα Σταθόπουλο. Ειδικότερα στην προπόνηση της Παρασκευής ο «πράσινος» πορτιέρο  συγκρούστηκε με τον Λαθύρη και  τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη. Το τι ακριβώς έχει θα γίνει γνωστό προσεχώς, αλλά σίγουρο είναι πως το τελευταίο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα δεν το προλαβαίνει.

Επιστροφή στις προπονήσεις 

Στο μεταξύ  μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, οι «πράσινοι» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις με τα δεδομένα να μην αλλάζουν ιδιαίτερα. Στη Βάρδα επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στη Ναύπακτο την Τετάρτη 23 Ιουνίου, περιμένοντας παράλληλα με μεγάλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής – διεξάγεται Σάββατο 19 Ιουνίου-  με τον ΠΑΟΒ να έχει ρεπό τότε.

Καλή επιτυχία για τις Πανελλαδικές

Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο ΠΑΟ  Βάρδας εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας: «Ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους ποδοσφαιριστές τις ομάδος μας καθώς και σε όλες και όλους μαθήτριες και μαθητές που θα λάβουν μέρος σε αυτήν την διαδικασία!!! Μπορεί η πορεία των ονείρων και τον φιλοδοξιών να περνάει από τις εξετάσεις αλλά συνεχίζετε και μετά από αυτές . Και μην ξεχνάμε η επιτυχία φέρνει πάντα επιβράβευση αλλά και η αποτυχία σμιλεύει ιδανικά για το μέλλον σας.

 Καλή δύναμη σε όλους.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ