Ορεστιάδα: 19χρονος με νοητική στέρηση κατήγγειλε βιασμό από 46χρονο επιλοχία του Στρατού!

1401

Ο 19χρονος από την Ορεστιάδα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού την περασμένη Κυριακή (11.6.2023) ένας άγνωστος άνδρας τον έβαλε βίαια στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησε σε αγροτική περιοχή του χωριού Νέος Πύργος.

Φρίκη προκαλεί η καταγγελία που έκανε ένας 19χρονος με νοητική στέρηση στην Ορεστιάδα, ότι έπεσε θύμα βιασμού από 46χρονο επιλοχία του Στρατού Ξηράς και ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη η αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος από την Ορεστιάδα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού την περασμένη Κυριακή (11.6.2023) ένας άγνωστος άνδρας τον έβαλε βίαια στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησε σε αγροτική περιοχή του χωριού Νέος Πύργος.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, εκμεταλλεύτηκε τη νοητική στέρησή του και προέβη στις αρρωστημένες πράξεις. Παράλληλα, ανέφερε στις Αρχές ότι το ίδιο είχε συμβεί και πριν 3 χρόνια, ότι τον έβαλε βίαια στο αυτοκίνητό του και ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά με τον ίδιο τρόπο.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Ορεστιάδας προχώρησαν στην προσαγωγή ενός 46χρονου επιλοχία του Στρατού Ξηράς την περασμένη Παρασκευή (16.6.2023) το βράδυ, καθώς ο 19χρονος τον αναγνώρισε ότι αυτός είναι ο δράστης του βιασμού.

Από τη μεριά του, ο 46χρονος στρατιωτικός παραδέχθηκε ότι ναι μεν προέβη σε ερωτικές πράξεις αλλά ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση του 19χρονου με νοητική στέρηση.

Ο 46χρονος επιλοχίας αφέθηκε ελεύθερος, καθώς είχε περάσει η προθεσμία του αυτοφώρου ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κατά της γενετήσιας ελευθερίας, η οποία θα φτάσει στα χέρια του Εισαγγελέα του Διαρκούς Στρατοδικείου Ξάνθης.

Παράλληλα, ο 19χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.

https://pelop.gr/